Denisa Crăciun

Înscrieri online: Internship pentru studenții din România pasionați de domeniul digital și tehnologic

Thumbnail

Studenții din România, care sunt înscriși la facultate sau vor absolvi după ianuarie 2022, se pot înscrie într-un program de internship al HP Inc., unde se pot perfecționa în domeniul digital și tehnologic. 

Cei ca vor să se înscrie în a 5-a ediție a programului Heroes Academy, o pot face AICI. De asemenea, mai multe informații despre program găsiți AICI

Programul de internship înseamnă un stagiu plătit part-time(6h/zi), un parcurs de învățare, dezvoltare și oportunități de networking. În program se pot înscrie tinerii care:

  • sunt înscriși la facultate sau vor absolvi după ianuarie 2022;
  • au atitudine pozitivă și dorința de a descoperi și de a învăța;
  • au abilități de comunicare scrisă și verbală;
  • vorbesc fluent limba engleză;
  • au abilități de relaționare cu clienții;
  • au capacitatea de a colabora și lucra în echipe multiculturale;
  • au cunoștințe solide de informatică și curiozitatea de a lucra cu diverse instrumente tehnice.

Heroes Academy durează 6 luni (iulie 2022 - decembrie 2022).

„Unul dintre angajamentele HP este să creștem generații, să contribuim la formarea tinerilor, să le oferim oportunitățile de care au nevoie pentru a porni cu dreptul în cariera pe care și-o doresc. Heroes Academy are ca obiectiv dezvoltarea și susținerea talentelor în domeniul în care activăm. Vrem să fim alături de acei tineri care doresc să-și testeze cunoștințele acumulate, dar și să facă un pas mai departe și să-și continue dezvoltarea personală și profesională”, spune Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Programul oferă acces la know-how de business, managementul relațiilor, dar și șansa de a lua parte la diverse activități interesante.

Parallax

Vizualizari
433
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri