Claudiu Zamfir

Înscrieri la hackathon-ul Future Work 2022: se caută tineri cu soluții tech în resurse umane, marketing, crypto și altele

Thumbnail

Elevii, studenții și alți tineri din România, care au idei creative pentru dezvoltarea unor soluții în domeniile resurselor umane, educației, marketingului, investițiilor (inclusiv în criptomonede și NFT-uri), sustenabilității și responsabilității sociale, se pot înscrie acum la hackathon-ul Future Work 2022.

Înscrierile la Future Work 2022 se fac AICI, până pe 20 mai 2022.

Invitația la hackathon-ul cu tema ,,Future Work’’ este destinată în principal elevilor, studenților și tinerilor aflați la început de carieră. Competiția va avea loc în perioada 28-29 mai 2022, la U-Center, București.

Eveniment de tip hackathon este menit să genereze soluții tehnologice creative în domeniile menționate. Participanții la hackathon vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu specialiști din domeniul tech (blockchain, NFT, IoT) și vor fi coordonați de mentori cu experiență în domeniul start-up, care le vor ghida procesul creativ în echipe. Cele mai bune și mai creative soluții vor fi premiate la finalul hackathon-ului.

În cele 48 de ore ale hackathon-ului „Future Work”  organizatorii încurajează tinerii la găsirea de soluții tech pentru:

  • optimizarea comunicării cu angajații/clienții
  • e-commerce empatic
  • customer suport incluziv și empatic
  • marketing în web3 (NFTs pentru marketing de servicii și produse)
  • noi forme de muncă și interacțiune între angajați
  • motivatorii viitorului
  • transferul muncii de la job către o cauză comunitară
  • măsurarea rezultatelor de sustenabilitate ale unei companii
  • orice problemă relevantă pentru angajați, societate, comunitate

Hackathon-ul este organizat de compania de pachete de beneficii pentru salariați Up România împreună cu comunitatea Top Minds.

„Tinerii se antrenează pentru o lume și mai rapidă, dinamică, flexibilă și foarte competitivă în care <a ști>, <a face> sau <a obține rezultate> nu mai este suficient. Din angajați de suport, ei au perspectiva să devină co-creatori, co-acționari, co-responsabili la job sau în propriul start-up, într-un timp supranumit al <meritocrației>. Cu toții suntem entuziasmați că ne-am reunit, în Hack FutureWork, cu specialiști de business, deeptech, ONG și GOV pentru a oferi tinerilor o calibrare firească, organică și-n bucurie cu viitorul ”, declară Diana Nițescu, CEO Top Minds, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Parallax

Vizualizari
578
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri