Denisa Crăciun

Înscrieri 2023: Tabără gratuită de educație financiară pentru 15 liceeni români din 6 județe

liceu-educatie-antreprenori

Elevii de liceu din zona de Sud-Est a României, cu rezultate școlare foarte bune, pot participa gratuit la un program de educație financiară.

Înscrierile în tabăra antreprenorială de vară EMPREYouth, un program al Asociației pentru Antreprenoriat din România, care va avea loc în perioada 22-28 iunie 2023, se fac AICI.

În total sunt 15 locuri disponibile pentru liceeni din Brăila, Galați, Tulcea, Vrancea, Vaslui, Buzău.

„Astfel, dacă ești elev înscris în clasele IX-XI și studiezi la unitățile de învățământ din județele Galați, Brăila, Tulcea, Vrancea, Vaslui sau Buzău, cu o medie generală mai mare de 8.50, în ultimii doi ani, dacă ai participat în ultimii 3 ani la o olimpiadă regională, națională sau internațională (materii: matematica, romana, fizica, chimie, geografie, istorie, limba straina: engleza/franceza, public speaking) și venitul pe membru de familie în ultimele 6 luni nu este mai mare de 1200 lei, respectiv 1400 lei pentru elevii care locuiesc în mediul rural și care fac naveta în oraș pentru liceu sau stau la cămin/plătesc chirie/gazdă și ești implicat în activități școlare și extrașcolare pe care le poți dovedi prin documente, atunci te așteptăm să aplici pentru a beneficia de unul dintre cele 15 locuri în tabăra EMPREYouth”, transmis organizatorii taberei de educație financiară. 

Programul din cadrul taberei (care va avea loc la mare) este interactiv și cuprinde elemente de învățare experiențială și tehnici non-formale.

Elevii vor putea lucra la idei de business proprii, pe care le vor prezenta în fața unor potențiali finanțatori și vor putea primi șansa de a implementa ideea de business cu ajutorul mentorilor desemnați în program.

EMPREYouth este un program finanțat în 2023 de Comunitatea Open Hub Creative Cluster, prin programul Leru.ro, care acoperă toate costurile pentru susținerea taberei, respectiv cele cu transportul, cazarea și masa. 

Parallax

Vizualizari
585
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri