Denisa Crăciun

Înscrieri 2023: Startup-urile românești pot participa la acceleratorul Commons Accel

Thumbnail

Antreprenorii din România se pot înscrie la acceleratorul Commons Accel, unde vor putea participa la activități de grup sau individuale, workshop-uri, prezentări și sesiuni de lucru pe teme importante de business.

Înscrierile în cohorta 8 a programului Commons Accel au început pe 1 martie iar locurile sunt limitate la 25. Cei interesați se pot înscrie în program AICI .

Evenimentul de kick-off care marchează începutul programului va avea loc pe 30 martie în București, conform unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro. 

Programul va fi orientat pe nevoile particulare ale fiecărui startup. Astfel toate sesiunile vor fi susținute exclusiv în limba română, iar interacțiunea între participanți, mentori, investitori și echipă va fi față în față, în persoană, în București, precum și hibrid, dar cu asigurarea interacțiunii directe audio-video pentru participanții online pe parcursul întregului program.

Programul este orientat pe dezvoltarea businessului, de la marketing la creșterea vânzărilor, la planificare financiară și investiții.

Cei admiși în program vor fi pregătiți pe parcursul a trei module încărcate cu activități de grup sau individuale, workshop-uri, prezentări și sesiuni de lucru, pe teme esențiale de business.

Participanții vor avea sprijinul unei rețele de peste 100 de mentori și experți din diverse domenii, oportunități exlusive de networking și acces la surse de finanțare, zeci de investitori, precum și majoritatea fondurilor de investiție active în România fiind implicate in program, se mai arată în comunicat. 

Perioada de pregătire se încheie cu evenimentul DemoDay, în cadrul căruia participanții își vor prezenta proiectul de afaceri în fața comunității și a potențialilor investitori.

Dincolo de modelul său inovator de pregătire, programul oferă și o perioadă de consultanță gratuită de 12 luni post-absolvire, pentru toți participanții admiși la DemoDay în cadrul căreia le sunt oferite servicii de suport, le este facilitată în continuare dezvoltarea, precum și obținerea de finanțare din diverse surse.

”Commons Accel a pornit atât de la nevoia de finanțare a startup-urilor, cât și de la nevoia investitorilor de a găsi startup-uri pregătite, în care să poată investi cu success. Am creat puntea de legătură între aceste două lumi. Un accelerator presupune să pregătești start-up-urile astfel încât să știe să execute un business și să gestioneze eficient și sustenabil banii investitorilor. În ultimii trei ani, Commons Accel a pregătit peste 250 de antreprenori care au obținut deja finanțări de câteva zeci de milioane de euro. Ne mândrim că am ajuns la cohorta 8, că programul este unul validat național și internațional și abia așteptăm să cunoaștem și să sprijinim noi proiecte inovatoare.” - Matei Dumitrescu, fondator.

Programul este organizat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat (IdEA).

Parallax

Vizualizari
752
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri