Denisa Crăciun

Înscrieri 2023: Programul Google for Startups Growth Academy: AI for Health, la care pot participa și startup-uri românești

Google

Google deschide înscrierile în programul Google for Startups Growth Academy: AI for Health, dedicat startup-urilor de soluții pentru domeniul sănătății bazate pe inteligență artificială. 

Programul, care se adresează startup-urilor din Europa (inclusiv România), Orientul Mijlociu și Africa, va începe în luna octombrie. Înscrierile se fac AICI, până pe 10 iulie. 

Mai multe detalii găsiți AICI

Companiile acceptate vor intra într-un program de 3 luni care le oferă abilitățile esențiale de creștere, strategii de internaționalizare și instrumente și produse Google pentru a le ajuta să se extindă. 

În cele 3 luni de workshop-uri, evenimente de networking, sesiuni de mentorat, fondatorii start-up-urilor selectate vor dezvolta strategii bazate pe date pentru atragerea de noi clienți și parteneriate, pentru a inova responsabil cu ajutorul tehnologiilor emergente și pentru extinderea pe noi piețe.

Pentru a se înscrie la Google for Startups Growth Academy: AI for Health, startup-urile trebuie să țină cont de o serie de reguli:

  • startup-urile de la faza seed (etapa inițială de finanțare) la Serie A, cu sediul în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, care vor să se extindă internațional.
  • startup-urile trebuie să utilizeze inteligența artificială pentru a aborda provocările din domeniu sănătății sau al bunăstării.
  • să aibă un produs sau serviciu scalabil și rezultate precum: o evidență clară a numărului de utilizatori, a veniturilor

După încheierea programului, startup-urile vor avea în continuare acces la mentorat și suport pe termen lung din partea Google, în calitate de alumni ai Google for Startups.  

Parallax

Vizualizari
479
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri