Claudiu Zamfir

Înscrieri 2022: Cursuri Meta (Facebook) de marketing digital pentru startup-uri românești

Concedieri la Meta in 2022

Antreprenorii români se pot înscrie la un program online de cursuri de marketing digital pentru startup-uri, susținut de experți din partea Meta, compania americană care reunește platforme ca Facebook, Instagram și WhatsApp.

Înscrierile la Growth Bootcamp se fac AICI, până pe 8 decembrie 2022, a informat luni Meta, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Evenimentul educațional pentru startup-uri se va desfășura online, în perioada 13 - 14 decembrie 2022.

Growth Bootcamp este dedicat startup-urilor care doresc să exceleze în aplicarea instrumentelor Meta pentru sprijinirea creșterii și dezvoltării afacerii. Această inițiativă este realizată de compania lui Mark Zuckerberg în colaborare cu Rubik Hub, o organizație de la Piatra Neamț, dedicată startup-urilor.

În urma sesiunii de înscrieri, echipele selectate vor fi invitate să participe la Growth Bootcamp, care are ca scop educarea startup-urilor în utilizarea instrumentelor și strategiilor de marketing Meta. Evenimentul, susținut de experți ai Meta și Rubik Hub, „va ajuta startup-urile să își comprime curba de maturitate și le va pregăti pentru dezvoltare”.

Growth Bootcamp 2022: ce vor învăța antreprenorii români de la specialiștii Meta

Compania Meta spune că, în cadrul programului de training online Growth Bootcamp , echipele selectate vor învăța despre:

  •     construirea campaniilor într-un mod care să le aducă valoare
  •     măsurarea în profunzime a eforturilor lor de marketing
  •     maximizarea eficacității anunțurilor folosind Signals for App and Web
  •     utilizarea unor strategii creative adecvate pentru a stimula creșterea
  •     cele mai bune practici pentru a maximiza eficiența
  •     cum să obțină cele mai bune rezultate în trimestrele următoare

Scopul declarat al acestui program este „să stimuleze startup-urile care au un potențial ridicat într-o fază incipientă și să le ofere materiale educaționale dedicate și sprijinul Meta”.

Growth Bootcamp este unul dintre programele prin care compania-mamă a Facebook spune că se implică „în ecosistemul de startup-uri din Europa Centrală și de Est aflat la maturitate, pentru a sprijini impactul economic și social pozitiv în regiune”.

Parallax

Vizualizari
868
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri