Denisa Crăciun

Idei românești pentru afaceri de viitor

Thumbnail

Soluții pentru accelerarea procesului de colectare a deșeurilor sau pentru securitatea în blockchain sunt ideile a două dintre cele șase echipe finaliste la Hack FutureWork.

Șase din 23 de echipe cu soluții digitale în Web 3, HR, marketing, comunicare și sustenabilitate s-au calificat la finala FutureWork, de accelerare și suport pentru startup-uri.

Idei românești pentru afaceri de viitor. Cine sunt finaliștii

  1. Echipa Reciclon formanta din Maria și Cristiana, eleve la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, au demonstrat cum accelerează colectare deșeurilor adaptându-se la comportamentul individual cotidian.
  2. Membrii echipei Pe-Bo (Costin, David, Ștefan și Tudor) contribuie la securitatea în blockchain pentru a face file sharing-ul mai sigur pentru companii.
  3. Studenții Maria și Mihai, din echipa Empha Spheres, construiesc un AI_coach pentru reacții empatice față de clienți, dedicat operatorilor de call center.
  4. NovaFOX sunt cei 4 liceeni, Gabi, Matei, Ioana ți Victor, care mută marketplace în web3 și construiesc Asistenți virtuali în blockchain.
  5. Georgiana și Cosmin din echipa DAO Coffee construiesc un model de business web3, prin care cumpărăturile zilnice nu mai sunt o cheltuială, ci o investiție.
  6. Cei mai tineri din Hack: Sami, Vali și Andrei de la FVDS, au convins cu un mini MVP de platforma crypto pentru adolescenți.

Participanții au primit premii în bani, business games, vouchere karting, profile de autocunoștere, 3 luni accelerare și o echipă de mentori, jurați, speakeri din România, Singapore, Dubai, Austria și Luxemburg.

Parallax

Vizualizari
1161
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri