Denisa Crăciun

Idei de afaceri verzi din România și Bulgaria, prezentate la o dezbatere despre schimbările climatice

Thumbnail

Pe 15 septembrie va avea loc o dezbatere online despre schimbările climatice, ocazie cu care va fi lansată și o mapare a startup-urilor green din România și Bulgaria.

Este vorba despre ediția a doua a Climate Innovation Day, o dezbatere online, gratuită, care va începe la ora 9.30. 

În partea a doua a conferinței va avea loc lansarea mapării startup-urilor verzi din România și Bulgaria. Raportul, aflat la ediția a II-a, include peste 150 de startup-uri din România și  50 de startupuri din Bulgaria, care propun soluții și inițiative verzi, precum și o mapare a actorilor cheie, posibili generatori de soluții în domeniu – 100 în România și 50 în Bulgaria.  

Maparea a fost realizată în cadrul unui consorțiu româno-bulgar, în cadrul programului de accelerare Black Sea ClimAccelerator.

Dezbaterea online abordează teme precum: schimbări climatice, sustenabilitate și posibile soluții de eco-inovare cu care pot contribui liderii din mediul privat, public și academic din România.

La eveniment vor participa experți în domeniu, antreprenori și oameni-cheie care dezvoltă soluții publice, antreprenoriale sau civice pentru rezolvarea problemelor de mediu.

Este nevoie să vă înscrieți online la aceast eveniment, AICI.

Evenimentul este organizat de EIT Climate-KIC Hub România prin Impact Hub Bucharest.

Parallax

Vizualizari
246
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri