Smile Media

[P] Cum poți începe o afacere cu un cazinou online

Thumbnail

Deschiderea unui cazinou online este o afacere cât se poate de serioasă, care necesită multă muncă și o sumă importantă de bani. Fie că ești un om de afaceri care dorește să își extindă domeniul de activitate, fie că ești o persoană pasionată de jocuri de noroc, să te lansezi în acest domeniu este o idee excelentă.

Experții estimează că, anual, cazinourile online atrag aproximativ 40 de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă o medie de circa 4 miliarde de dolari pe lună. Și în România, acest sector de business este în creștere continuă.

În acest moment, în țara noastră există aproximativ 40 de cazinouri online autorizate, mare parte dintre ele fiind deținute de oameni de afaceri străini.

Concurența este destul de mare în România, dar încă există loc suficient pe piața jocurilor de noroc online.

Ca să începi o afacere cu un cazinou online, este recomandat să cunoști și să respecți niște pași importanți. Trebuie să fie totul bine pus la punct, de la providerul de software până la portofoliul de jocuri și bonusuri populare precum casino online bonus fără depunere, rotiri gratuite, bonus cash la înregistrare, cote speciale la pariuri sau pariuri sportive gratuite.

Thumbnail

Începe prin a-ți face research-ul necesar

Ca în orice altă afacere, nici startul unui cazinou online nu poate fi dat fără un studiu de piață. Dacă ai suficiente fonduri bănești, poți angaja o firmă de specialitate care să îți facă o cercetare de piață.

Este absolut necesar să afli cum se prezintă segmentul cazinourilor online din România, ce ofertă are concurența, care sunt cele mai de succes cazinouri din străinătate, ce le oferă jucătorilor. Trebuie să adaptezi afacerea pentru clienții din țara noastră pentru că s-ar putea ca ceea ce a adus succes unei afaceri din SUA să nu funcționeze și pe teritoriul României.

Alege furnizorul de jocuri de noroc

La pasul al doilea, îți alegi furnizorul de jocuri, care neapărat trebuie să fie o firmă serioasă, de încredere.

Când te afli la pasul 1, parțial te poți ocupa și de pasul 2. Vezi cine sunt furnizorii de jocuri ai celor mai tari cazinouri, testează și tu jocurile create de ei. Astfel vei vedea dacă sunt sau nu de calitate și poți avea idei noi pentru jocurile tale.

Consultă prețurile, garanțiile companiilor, caracteristicile de securitate și recenziile experților în software-ul de jocuri de noroc. Asigură-te că acea companie cu care vrei să semnezi contract îți garantează suport software pe durata contractului.

Doar după ce ești sigur pe toate aceste detalii, parafează contractul cu furnizorul de jocuri.

Thumbnail

Stabilește-ți oferta de jocuri

La pasul al treilea, îți creezi oferta de jocuri, un aspect extrem de important în ochii jucătorilor. Oamenii se uită prima dată la oferta de jocuri și abia apoi încep să experimenteze calitatea lor.

Cu cât ai un portofoliu mai vast de jocuri cu atât vei atrage mai mulți clienți care vor petrece mai mult timp în cazinoul tău virtual. Este absolut necesar să ai numeroase variante de păcănele, acestea fiind foarte populare. Și la celelalte jocuri este ideal să deții cât mai multe variante.

Ideal este să le oferi clienților și o secțiune de jocuri live, loto, bingo și pariuri sportive. Românilor le plac pariurile sportive.

Obține licența de la autoritățile statului

Nu poți opera în legalitate dacă nu deții licența emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție aflată în subordinea Guvernului României. Toate cazinourile legale trebuie să respecte anumite reguli stabilite de ONJN, precum: minorii nu au voie să participe la jocuri de noroc, trebuie încurajat jocul responsabil, angajații trebuie să fie instruiți permanent etc.

În România, tariful pentru licență este destul de mare. În cazul sloturilor video este de 5.000 euro pe an, pentru loterie este de 100.000 euro anual, pentru jocuri de masă este de aproximativ 80.000 euro pe an, iar pentru pariuri sportive este de 40.000 euro anual.

Găsește metode sigure de plată

Următorul pas constă în stabilirea unui sistem de plată sigur. Clienții își doresc ca tranzacțiile financiare să se facă în deplină siguranță, să poată depune și retrage bani la orice oră, fără niciun fel de risc.

Este necesar să le permiți clienților să plătească și să retragă câștigurile cu metode cât mai variate. În mod cert, cardurile de credit și de debit trebuie să existe pe listă, acestea fiind modalități de plată populare în țara noastră.

Asigură-te că ai elemente antifraudă puternice.

În general, în România cazinourile au leul ca monedă de plată, dar nu ar strica să existe și alte monede precum euro sau dolari.

Crează-ți site-ul cazinoului

După ce ai îndeplinit toți pașii de mai sus, este momentul să realizezi site-ul cazinoului.

Ai grijă să fie făcut de profesioniști, să fie accesibil atât de pe desktop cât și de pe mobil și tabletă. Este recomandat să fie ușor de accesat, să nu fie foarte încărcat, dar nici prea simplu.

Nimeni nu dorește să navigheze pe un site care se încarcă greu, este foarte complicat și are o grafică proastă.

Scopul tău este ca jucătorii să petreacă cât mai mult timp în cazinoul tău online, iar un site prietenos va garanta acest lucru.

Fă-i publicitate cazinoului tău

Când toate sunt gata, cazinoul este pregătit de lansare. Și ce altă variantă mai bună să faci aceasta decât cu ajutorul unei firme de marketing și publicitate care să îți pună la punct o campanie bună de promovare.

Pentru a atrage clienții, ofertele și promoțiile sunt esențiale. De asemenea, promovarea pe rețelele de socializare este vitală în prezent.

Concluzie

Acum că știi ce trebuie să faci pentru a începe o afacere cu un cazinou online, mai rămâne să pui în practică toți pașii despre care ai citit.

Parallax

Vizualizari
370
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri