Smile Media

[P] Ce este bine să știm despre o firmă de tractări auto?

Thumbnail

Vom prezenta o afacere foarte utilă oricărui conducător auto atunci când are probleme cu mașina: firma de tractări auto.

Atunci când căutați pe Google expresiile de genul: tractari auto, tractari auto Bucuresti, transport utilaje sau altele asemenea, veți descoperi o mulțime de companii care se ocupă de remorcări mașini.

Vă vom da mai multe informații utile despre o astfel de companie, folosind ca exemplu firma Cris Power Logistic SRL București.

Aceasta oferă de mai mulți ani servicii complete de tractare, având în dotare mai multe autospeciale dotate corespunzător pentru acest gen de activitate, iar zona de activitate principală este reprezentată de Municipiul București și județul Ilfov.

Desigur, atunci când primește astfel de solicitări, se fac deplasări în toată România, dar oferă servicii de repatrieri autoturisme și din Grecia, Bulgaria sau Turcia.

Dispecerat disponibil non-stop

La fel ca majoritatea unor astfel de companii, dispeceratul este disponibil non-stop, iar autospecialele companiei vor pleca acolo unde clienții au nevoie de ele, indiferent dacă este zi sau noapte, sărbătoare sau timp nefavorabil.

În această situație, compania va avea nevoie ca personalul de pe autospecialele de tractare să fie odihnit și pregătit sa pornească spre client în cel mai scurt timp.

Personal experimentat

Dacă tot am adus vorba despre personalul unei astfel de companii, angajații care intervin pe teren trebuie să fie experimentați, pentru a putea face față situațiilor de multe ori dificile care intervin.

Dotările unei companii de tractări auto

O astfel de firmă are nevoie de autospeciale dotate special pentru serviciul de tractare, cu cât mai multe, cu atât mai bine (timpul de așteptare al clientului se scurtează în cazul în care există mașină de intervenție liberă la firma la care a sunat).

Cris Power Logistic SRL București are în dotare un număr de 10 astfel de mașini echipate, precum și camion cu macara, ce poate fi și închiriat (inclusiv personal deservent).

Pentru încărcarea și descărcarea utilajelor de până la 14 tone, firma deține un camion tip platformă cu trei axe.

Avem posibilitatea să tractăm în siguranță și vehicule avariate la sistemul de rulare sau direcție (roți rupte, blocate etc.), care necesită cărucioare sau scripeți pentru încărcare.

Asigurare CMR și licență de transport

Pentru asigurarea bunurilor transportate, se încheie o asigurare CMR.

Firma deține asigurare CMR de 100.000 € și licență de transport.

Servicii suplimentare

Pe lângă activitatea principală, de tractări auto, se presteaza și servicii suplimentare:

  • asistență rutieră și mici reparații realizate pe teren, atunci când se consideră că mașina clientului poate să-și continue drumul în siguranță;
  • transport utilaje;
  • închiriere camion cu macara;
  • transport containere (inclusiv containere maritime de 20' și 40', containere de până la 6 m, containere birou etc.);
  • transport materiale de construcții;
  • servicii de transport cu platforma, inclusiv încărcare-descărcare cu macaraua;
  • ridicare cu macara etc.

Prețul serviciilor de tractări auto și transport

Prețul serviciilor prestate de această companie ține cont de timpul necesar, cheltuielile efectuate și de complexitatea lucrărilor.

Oferim servicii de calitate, la prețuri reale, nu ne permitem să scădem calitatea lucrărilor pentru a micșora prețul nejustificat de mult, pentru că nu dorim să punem clientul, bunurile sale sau alți participanți la trafic în pericol.

în cazul tractărilor auto, de exemplu, prețul în București pentru un astfel de serviciu pornește de la 95 lei (pentru o mașină cu masa mai mică de 1000 kg și cu programare în prealabil.

Când aveți nevoie de o firma de tractari auto?

Atunci când porniți la drum cu mașina, este bine să aveți la îndemână numărul de telefon al unei companii de remorcări autovehicule

Serviciile unei astfel de companii cum este Cris Power Logistic SRL București sunt necesare în cazul în care ați fost implicat cu autoturismul într-un accident rutier, vehiculul s-a defectat sau în următoarele situații:

  • doriți să transportați un vehicul nou sau neînmatriculat;
  • transportul mașinii la ITP, la dezmembrări, la RAR etc.;
  • transportarea lor din Grecia, Bulgaria, Turcia etc.

Ne adresăm atât companiilor, cât și persoanelor fizice.

Parallax

Vizualizari
983
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri