Smile Media

[P] Cele 3 avantaje ale aplicării ojei semipermanente

fsm-romania.ro

Unghii impecabile pentru două săptămâni pare incredibil, nu-i așa? Lacul semipermanent există de câțiva ani, dar este încă foarte în vogă. De ce toate femeile se îndrăgostesc de această tehnică de modă? Iată că mai jos, îți oferim 3 motive excelente pentru a ceda tentației și de a apela la oja semipermanentă.

Avantajul nr. 1: uzura îndelungată garantată

Totul constă în know-how pentru a realiza o bună aplicare a lacului semipermanent fsm. După ce ți-ai pregătit unghiile, expertul tău în unghii începe prin a aplica o bază pentru a proteja unghia de pigmenți, apoi două straturi de culoare. După aceste straturi, manichiurista dă strălucire și protejează nuanța cu celebrul top coat. 

La fiecare pas, mâna ta alunecă sub lampa LED sau UV pentru a cataliza lacul. Cataliza este un proces al cărui obiectiv este accelerarea unei reacții chimice. Cu alte cuvinte, lampa LED sau UV mărește viteza cu care lacul tău, sub formă lichidă, se transformă în formă solidă. Ai încredere, această tehnică este sigură pentru sănătatea ta. Toate aceste detalii sunt pentru a-ți explica că odată ce oja semipermanentă se întărește în aparat, acesta se păstrază minim două săptămâni fără să se descuameze sau să-și piardă strălucirea. Atrăgător, nu?

Avantajul nr. 2: economie de timp

Timpul femeilor este foarte prețios. Cine nu a visat să se trezească în fiecare dimineață purtând deja machiaj sau să aibă unghiile deja vopsite? Tehnicianul tău de unghii are puterea de a-ți îndeplini una dintre fanteziile tale. Datorită lui, manichiura se face în timp record. Într-adevăr, tehnica durează în medie 60 de minute, iar culoarea ta durează aproximativ două săptămâni. Lacul compus din gel acrilic si pigmenti va putea rezista tuturor șocurilor, nu mai trebuie să fii atent cum îți folosești mâinile. Este o economie de timp neprețuită când știi că oja clasică se desprindea după două zile și era necesar să faci retușuri sau să o schimbi la fiecare 3-4 zile.

Avantajul nr. 3: o revoluție pentru femeile moderne

În societatea noastră contemporană, femeile sunt grăbite și adesea copleșite de toate sarcinile zilnice: serviciu, casă, copii, mâncare sau curățenie. O pauză de frumusețe este cu adevărat binevenită în viața ta de zi cu zi. Poți opta pentru o ipostază colorată, manichiură franțuzească sau chiar nail art. Posibilitățile sunt multe când vine vorba de oja smipermanentă. Avantajul aplicării lacului semipermanent este că, odată cu terminarea aplicării sale, nu trebuie să aștepți 30 de minute gândindu-te la ce ai putea face în timp ce lacul se usucă. Ești liberă să îți reiei activitățile imediat ce manichiurista își termină treaba și îți părăsește casă. Magnific, nu?

Răsfață-te fără a ieși din casa ta, răsfață-te cu o ojă semipermanentă acasă la tine. Alege-ți culoarea și bucură-te de acest moment!

Parallax

Vizualizari
109
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 389
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri