Adi Iacob, Ovidiu Popica

VIDEOstory Antreprenori în sport. Maradona, Hagi, Ronaldo și Duckadam, la București: sute de exponate ale legendelor din sportul rege, la Muzeul Fotbalului.

Vizitatori în camera interactivă de la muzeul fotbalului

În primăvara lui 1986, la Sevilla, în Spania, un portar român făcea istorie. Helmut Duckadam apăra - de 4 ori la rând - , penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni în care Steaua București a jucat cu FC Barcelona. 

Mănușile lui Duckadam, care aparțin unui colecționar român din Canada, sunt expuse într-o vitrină de la Muzeul Fotbalului din București. Un muzeu privat fondat de doi antreprenori români care speră că pasiunea lor pentru obiecte emblematice din fotbal, românesc dar și internațional, ar putea deveni o afacere cu ambiții regionale.

Se spune că, în sport, nu oricine poate face afaceri și că antreprenorii din lumea sportului riscă mai mult și pot pierde banii mult repede. 

Căutăm în această toamnă, la Hotnews.ro și StartupCafe.ro videostory-uri cu antreprenori care au investit bani, nu neapărat direct în sport - ci în activități care au legătură cu sportul. 

În spatele unora dintre inițiative stau performeri renumiți, campioni chiar. În spatele altora sunt nume obișnuite. 

”Antreprenori în sport” este o miniserie video filmată în București dar și în alte câteva orașe din țară. 

În al doilea episod, te invit la Muzeul Fotbalului din București, printre fanioane, mingi istorice și tricouri ale unor jucători legendari din fotbalul românesc și internațional. 

Miniseria video ”Antreprenori în sport” este susținută de Superbet

Vezi și:

Antreprenori în Sport: Cum își menține suflul, de 15 ani, Maratonul Bucureștiului

Parallax

Vizualizari
81
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri