Smile Media

[P] Ai multe cărți vechi în bibliotecă pe care nu le mai folosești? Iată cum te pot ajuta anticariatele!

Thumbnail

În prezent, cărțile în format fizic au început să fie înlocuite cu cele în format electronic. Astfel, există o mulțime de persoane care dețin numeroase cărți în biblioteca personală, multe dintre ele fiind vechi, pe care nu le-au mai deschis de multă vreme și de care își mai amintesc doar atunci când le șterg de praf, ocupând spațiul inutil pe rafturile bibliotecii.

Vestea bună este că Anticariat-Carti.com oferă soluția potrivită pentru toți cei care se află într-o astfel de situație: posibilitatea vânzării cărților care nu-ți mai sunt de folos, printr-o metodă simplă, eficientă și la îndemâna oricui. Singura sarcină pe care proprietarul cărților trebuie să o îndeplinească constă în contactarea achizitorului fie prin mail, fie prin telefon, pentru stabilirea detaliilor necesare. Principalele avantaje de care vânzătorii se bucură atunci când își vând cărțile către Anticariat Carti sunt prezentate în rândurile ce urmează.

1. Siguranță și încredere

Nu puține persoane au optat pentru metoda de a-și vinde cărțile de acasă pe cont propriu prin intermediul site-urilor de vânzare. Din păcate, niciun site nu poate să îi ofere utilizatorului său siguranță în întregime în ceea ce privește procedura de vânzare. Este posibil oricând ca potențialul cumpărător să aibă alte intenții, să nu mai plătească sau să „plaseze comanda” fără nicio intenție de a o onora atunci când curierul se prezintă la domiciliul său.

Din fericire, Anticariat-Carti.com este un anticariat care cumpără carți chiar de la domiciliul proprietarului, fără ca acesta să se supună niciunui risc. Toate etapele sunt bine stabilite, iar vânzătorul își poate primi suma de bani pe loc, imediat ce cărțile au fost atent evaluate de anticari.

2. Rapiditate

Persoanele care se află în situația urgentă de a lichida o bibliotecă generoasă de cărți sau in situația in care au nevoie de o anumită sumă de bani pot apela rapid la un anticariat. Mulți oameni au cărți în bibliotecă fie vechi, fie noi, care nu mai sunt folosite și care, din contră, sunt uitate pe un raft. Acestea se pot transforma rapid intr-o sursă de venit.

3. Nu este necesară deplasarea proprietarului la sediul anticariatului

Comod este cuvântul care descrie perfect procesul de vânzare a cărților către anticariat, pentru că vânzătorul nu trebuie să își consume timp și energie deplasându-se la sediul acestuia, ci, din contră, totul este pus la dispoziție chiar de anticariat. Achizitorii se prezintă la domiciliul vânzătorului pentru a analiza volumele puse la vânzare și pentru a oferi un preț estimativ, care să reprezinte valoarea acestora. În cazul în care cărțile se prezintă într-o formă excelentă, există șanse mari ca prețul să crească în favoarea proprietarului.

Cu alte cuvinte, Anticariat-Carti.com se adreseaza tuturor persoanelor care vor să își vândă cărțile de acasă, indiferent de cât de noi sau vechi sunt. Atât timp cât condiția în care se află este una adecvată, șansele ca volumele să fie vândute cresc considerabil.

 

 

Parallax

Vizualizari
412
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 389
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri