Denisa Crăciun

Accelerator pentru startup-uri cu soluții de îngrijire a animalelor de companie: fonduri de peste 1,4 milioane lei

Thumbnail

Startup-urile care pun la dispoziție servicii de îngrijire a animalelor de companie au oportunitatea de a câștiga fonduri în valoare totală de peste 1,4 milioane de lei într-un accelerator susținut de o companie care produce mâncare pentru animale.

Programul Unleashed, organizat pentru al treilea an consecutiv de Purina Accelerator Lab, sprijină antreprenorii și micile afaceri care utilizează agricultura regenerativă, promovează economia circulară și integrează inovația în nutriția animalelor de companie, precum proteinele alternative și ingredientele reciclabile.

Cei interesați pot aplica până la data de 31 decembrie 2021 AICI.

Până la 6 startup-uri, cele mai creative din Europa, vor fi selectate și vor putea obține susținere financiară și expertiză din partea unei echipe multidisciplinare Purina, pe o perioadă de 24 de săptămâni.

Fiecare startup selectat va primi finanțare de aproximativ 237.000 lei, pentru a-și accelera afacerea.

Calendarul programului

  • 1 noiembrie 2021: Deschidere pentru aplicații
  • 31 decembrie 2021: Termen limită pentru aplicații
  • aprilie 2022: Desemnarea câștigătorilor
  • aprilie-octombrie 2022: Promoția anului 2022 din cadrul programului de accelerare Unleashed

Etapele jurizării vor consta în evaluarea ideii de afacere prezentate, din perspectiva relevanței pentru domeniu, precum și evaluarea sustenabilității modelului de afacere.

Juriul va prioritiza start-up-urile care au integrat tehnologia în vederea susținerii și promovării sustenabilității mediului înconjurător.

Câștigătorii vor învăța alături de specialiștii Purina ce înseamnă nevoile de pe piața produselor și serviciilor pentru animalele de companie, dar și cum pot îmbunătăți aceste servicii, adăugând procesele tehnologice pentru susținerea sustenabilității mediului.

Parallax

Vizualizari
696
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri