Claudiu Zamfir

Programul pentru Digitalizarea IMM - Webinar LIVE Video susținut de ASUS, pe StartupCafe. Echipamente IT pe fonduri UE

webinar asus web startupcafe

Marți, 28 FEB. 2023, ora 11.00 - Vă așteptăm la un webinar LIVE VIDEO susținut de ASUS, pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro, despre echipamente ce pot fi incluse în proiectele pe fondurile europene din Programul pentru Digitalizarea IMM.

  UPDATE: Webinarul s-a încheiat.

  Dă PLAY pe imaginea principală din articol și poți urmări în această pagină înregistrarea webinarului video cu Bogdan Ivașcu, country manager Asus România 

   

  Reamintim că microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din România pot depune proiecte, până pe 30 iunie 2023, în Programul pentru Digitalizarea IMM, pentru a obține fonduri nerambursabile de câte 20.000-100.000 de euro, pentru investiții în echipamente IT, software și cursuri pentru a-și digitaliza afacerea.

  Printre cheltuielile eligibile în Programul pentru Digitalizarea IMM se numără:

  • cheltuieli aferente achiziționării de hardware TIC,  de echipamente pentru automatizări și robotică integrate cu soluții digitale și a altor dispozitive și echipamente aferente, inclusiv pentru E-commerce, IoT (Internet of Things), tehnologii blockchain etc., precum și cheltuieli de instalare, configurare și punere in funcțiune.

  Parallax

  Vizualizari
  1721
  Conţinut
  Parerea ta despre articol
  Adauga comentariu

  - Ultimele știri -

   


    Ultimele știri