Redactia StartupCafe.ro

Aplicație de mobil pentru fonduri europene (AFIR)

aplicatie afir

Fermierii și antreprenorii din mediul rural au la dispoziție o aplicație de mobil prin care pot verifica permanent oportunitățile de finanțare cu fonduri europene prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Noua aplicație gratuită, lansată de AFIR, își propune să asigire „o comunicare cât mai facilă și rapidă cu solicitanții și cu beneficiarii investițiilor finanțate”, a anunțat vineri agenția Ministerului Agriculturii, printr-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Prin aplicația AFIR Info se transmit „în cel mai scurt timp informații oficiale privind fondurile europene nerambursabile acordate pentru agricultură și dezvoltare rurală”, a precizat AFIR.

De asemenea, beneficiarii finanțărilor nerambursabile pot verifica inclusiv statusul proiectului și vor primi notificări de fiecare dată când apare o noutate, prin intermediul AFIR Info.

În acest fel, beneficiarii vor avea permanent acces la date precum: Cererile de finanțare, profilul firmei de consultanță, ultimele comunicate de presă, ultimele informații de interes public privind fondurile FEADR și AFIR.

Totodată, AFIR Info oferă o nouă experiență privind relațiile cu publicul prin modulele de comunicare care sunt facile și intuitive. Utilizatorul poate selecta din aplicație județul sau regiunea și pentru a avea acces imediat la datele de contact ale Oficiului județean sau ale Centrului Regional de care aparțin solicitanții sau beneficiarii noștri.
 
Aplicația AFIR Info poate fi descărcată din magazinele on-line ale principalelor sisteme de operare mobile: Google Play (AFIR info – Aplicații pe Google Play) și App Store (AFIR Info).

AFIR susține că aplicația sa este „prima de acest gen la nivelul instituțiilor publice centrale care gestionează fonduri europene”.

Agenția așteaptă sugestii, opinii sau observații privind aplicația mobilă AFIR Info, la e-mail consultare@afir.info .

Reamintim că AFIR și-a lansat recent și noul site pentru fondurile europene din noul ciclu financiar.

Parallax

Vizualizari
3772
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.09

expertise: 0.09

rating: 1.594

Articole publicate : 983
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri