Claudiu Zamfir

Antreprenorii români au urmărit intens fondurile UE și în noiembrie 2021

Thumbnail

Și în luna noiembrie 2021 s-a observat un interes mare al antreprenorilor români pentru fondurile europene, conform datelor de trafic pe internet, măsurate de Similar Web, o platformă de analiză prin care se pot compara site-uri de toate felurile.

Aproape 80.000 de vizite a primit site-ul oficial al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (mfe.gov.ro), în luna noiembrie, de pe desktop și dispozitive mobile, conform Similar Web.

Thumbnail

Conform datelor de pe desktop, 53% din traficul de pe site-ul oficial al MIPE a venit din căutările pe Google, iar 38% a fost generat direct.

Circa 4% dintre vizitele pe site-ul oficial mfe.gov.ro au provenit de pe alte site-uri, care au pus link-uri către MIPE (conform datelor de pe desktop). Pe primul loc între site-urile de referință care au trimis vizitatori la MIPE a fost StartupCafe.ro, publicația noastră de antreprenoriat. StartupCafe.ro a furnizat 78% din traficul primit de MIPE de la site-uri de referință.

Thumbnail

17% din vizitele trimise de StartupCafe.ro către alte site-uri (de pe desktop au ajuns la MIPE, 34% s-au dus către portalul granturi.imm.gov.ro (site-ul de granturi IMM al Ministerului Economiei), iar 5,8 % a mers la AFIR.info (agenția care gestionează fondurile europene pentru fermieri și antreprenori rurali).

În luna noiembrie 2021, StartupCafe.ro a primit 581.712 vizite, în scădere cu 16.000 de vizite comparativ cu octombrie, potrivit Similar Web.

Thumbnail

Similar Web este o platformă de analiză de trafic pe internet, folosită inclusiv de către marketerii din România pentru a compara rezultatele site-urilor. Platforma a fost fondată în anul 2007, în Israel, de către Or Offer și Nir Cohen. În prezent, are sedii la Tel Aviv, New York și Londra. Compania oferă servicii în sistem freemium - unele servicii pot fi utilizate gratuit, dar profesioniștii plătesc pentru analize de trafic online mai avansate.

SimilarWeb a obținut investiții totale de 240 de milioane de dolari. Printre primii săi investitori se numără și fondul sud-african Naspers, care deține cele mai mari afaceri online din România: eMag, Olx, Autovit.ro, PayU România și altele. În anul 2014, Naspers a condus o rundă de investiții de serie C în valoare de 18 milioane de dolari în platforma de analiză de trafic online.

Parallax

Vizualizari
1482
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri