Claudiu Zamfir

Ajutoarele de stat de 2000-150.000 Euro: Clarificări importante la Măsura 2, privind extrasul Revisal

Thumbnail

Ministerul Economiei vine, marți, cu clarificări importante pentru antreprenorii care aplică, începând de joi, la granturile de capital de lucru de câte 2.000-150.000 de euro din cadrul ajutoarelor de stat pentru recuperare din criza COVID-19.

Clarificări cu privire la Extrasul  Revisal - Documentul se introduce în secțiunea de „DOCUMENTE ATAȘATE” și  trebuie emis cu MAXIM 24 de ore ÎNAINTEA ÎNSCRIERII – ETAPA DE ÎNSCRIERE SE LANSEAZĂ JOI, 22 OCTOMBRIE, ORA 10.00.

Întreprinderile care nu au angajați, prin urmare, nici cont în REVISAL, vor încărca o declarație în format PDF  privind imposibilitatea încărcării extrasului REVISAL.

Declarația nu are model predefinit și va fi semnata olograf de către reprezentantul legal. Dacă semnătura electronică cu care se încarcă documentele aparține reprezentantului legal, declarația va fi semnata  electronic de către reprezentantul legal. Dacă semnătura electronică aparține unui împuternicit, declarația va fi semnată olograf de către reprezentantul legal și electronic de către împuternicit.

Parallax

Vizualizari
4841
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
George
Alexandu
Deci " Dacă semnătura electronică cu care se încarcă documentele aparține reprezentantului legal, declarația va fi semnata electronic de către reprezentantul legal." in cazul acesta semnam doar electronic, da?
poza de profil
Orosz
Attila
Firmele care au aplicat pentru masura 1, mai pot aplica si la masura 2?
poza de profil
Veronica
Sandu
Buna ziua,
La categoria cheltuieli eligibile, scrie ca TVA-ul este eligibil doar daca este nerecuperabil!
Adica?
Eu firma platitoare de tva, daca am un furnizor de plata si pe factura este inclus si tva-ul, nu pot face plata integrala din grant? (binenteles +cofinantarea mea)
Sincer nu inteleg partea aceasta cu tva-ul eligibil! Poate ma lamureste cineva!
Multumesc.
poza de profil
Dan
Grecu
Buna ziua , in cazul in care firma dumneavoastra este neplatitoare de tva iar factura este cu tva atunci plata tva ului se va face din grant . daca sunteti platitor de tva si factura este cu tva atunci plata tva ului va fi facuta de dumneavoastra si va fi recuperabila.
O zi faina !
poza de profil
Veronica
Sandu
poza de profil
Veronica
Sandu
Multumesc frumos! am presupus raspunsul dvs, dar vroiam sa fiu sigura ca nu gresesc.
poza de profil
Alina
Gasler
Firmele care au aplicat pentru microgranturile de 2000 de euro pot sa aplice si pentru masura 2?
poza de profil
Nevermind
:D
Pana la urma, ce este extrasul ala revisal in acceptiunea astora? Deci iti trebuie un "cont" in REVISAL, te loghezi si ai in meniu sa tiparesti extras? :D
reges, revisal, mere, pere, elicoptere... tot aia. Trec peste "logica" acestei cerinte sau ca isi puteau lua din reges toate informatiile necesare, cum au facut cu anaf. Sau n-a vrut itm-ul sa dea share? :))) Poate nu-s din acelasi guvern sefii lor...
poza de profil
Gabriel
Vlaicu
Firmele care au aplicat pentru masura 1, mai pot aplica si la masura 2?

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri