Denisa Crăciun

Start-Up Nation 2022: 1 septembrie, termenul pentru înscrierea în cadrul programului (anunț MAT)

Thumbnail

Termenul pentru înscrierea în cadrul celei de-a treia ediții a programului Start-Up Nation, prin care firmele noi vor putea obține, de la stat, fonduri nerambursabile de maximum 200.000 lei fiecare, este 1 septembrie 2022, a anunțat Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, miercuri.

Conform MAT, antreprenorii care doresc să obțină o finanțare de până la 200.000 lei mai au la dispoziție doar 9 zile pentru a se înscrie în cadrul programului Start-Up Nation 2022.

Termenul este 01 septembrie, ora 20:00.

Amintim că înscrierile au început pe data de 19 iulie, ora 10.00, pe platforma de granturi IMM Recover.

Aplicanții cu profilul, user și parolă generate, vor putea completa, semna electronic, încărca și ulterior transmite formularul de înscriere.

„Foarte important: vă amintim că în cadrul celei de-a treia ediții a programului există, în premieră, doi piloni! Este vorba despre Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora. Astfel, antreprenorii români stabiliți în țară, cât și cei plecați peste hotare, dar care doresc să se întoarcă acasă pentru a investi într-o afacere, au posibilitatea de a obține finanțare!” – a transmis MAT.

Până la acest moment, 6.478 de antreprenori s-au înscris pentru Pilonul I (Start-Up Nation România) și 212 pentru Pilonul II (Start-Up Nation Diaspora).

Parallax

Vizualizari
5858
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri