Raluca Abrihan

Competiţie pentru femeile fondatoare de startup-uri IT. Premiu de 10.000 euro

Imagine principala
starther

StartHer, o organizaţie non-profit care susţine antreprenoriatul în rândul femeilor, lansează una dintre cele mai mari competiţii la nivel european dedicată femeilor fondatoare de startup-uri. Înscrierile se fac până pe 31 august iar antreprenoarea desemnată câştigătoare va fi primi un premiu de 10.000 de euro pentru a-şi dezolta proiectul. Iata cine se poate înscrie în competiţie.

 

Competiţia va avea loc pe 19 octombrie, la Paris.

Se pot inscrie startup-uri din domeniul tehnologiei (internet, mobile, jocuri video, inteligenta artificiala, realitatea virtuala), care au o perioada activitate de la 6 la 36 de luni, au sediul in orice ţară europeana şi au cel puţin o femeie printre fondatori.

Începând cu acest an se pot înscire si startup-uri fintech (tehnologie financiara).

StartHer va selecta zece finaliste care vor merge la Paris – toate cheltuielile de călătorie vor fi acoperite de organizatorii competiţiei – pe 19 octombrie pentru a-şi prezenta startup-ul în faţa unui juriu format din specialişti, investitori şi antreprenori, dar şi în faţa unui public de 300 de persoane. Câştigătoarea va fi anunţată chiar în seara respectiva şi va primi un premiu de 10.000 de euro pe care să îi investească în dezvoltarea startup-ului. Toate finalistele vor primi invitaţii la cele mai importante conferinţe de tehnologie din lume.

Aplicaţiile online si prezentările startup-urilor trebuie făcute în limba engleză.

Afla aici mai multe detalii despre competiţie.

Parallax

Vizualizari
1450
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri