Smile Media

[P] Anunț privind începerea proiectului „Dezvoltarea și implementarea unor algoritmi inovativi care să permită utilizatorilor să identifice rapid răspunsuri relevante în urma analizei unor volume mari de date” Societatea Indaco Systems S.R.L.

Thumbnail

Societatea Indaco Systems S.R.L. cu sediul în localitatea București, str. Izvor, nr. 78, sector 5,  în calitate de beneficiar, a încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, contractul de finanțare pentru proiectul cu titlul: „Dezvoltarea și implementarea unor algoritmi inovativi care să permită utilizatorilor să identifice rapid răspunsuri relevante în urma analizei unor volume mari de date”.

Acest contract este finanțat în cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020:

Axa Prioritară 2: Tehnologia Informațiilor si Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă; 

Obiectiv specific 2.2: „Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC”

Acţiunea 2.2.1.: ”Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere”, apel 3.

Obiectivul general al proiectului "Dezvoltarea și implementarea unor algoritmi inovativi care să permită utilizatorilor să identifice rapid răspunsuri relevante în urma analizei unor volume mari de date" îl reprezintă crearea capacității, la nivelul INDACO SYSTEMS SRL, de a dezvolta soluții software inovative, rezultate din activitatea de cercetare industrială derulată în colaborare cu alte întreprinderi centrate pe domeniul TIC, care să creeze contextul necesar pentru un acces rapid și pentru o integrare facilă a rezultatelor cercetării către piață. Totodată obiectivul generic va fi atins prin valorificarea rezultatelor de cercetare-dezvoltare achiziționate prin dezvoltarea unor produse inovative, identificate de solicitant ca fiind cerute pe piață, cât și la nivelul Clusterului pentru Evoluția Rapidă a Tehnologiilor Inovative “CERTI”.

Rezultate așteptate în urma implementării proiectului: Investiție realizată atât în cadrul Indaco Systems S.R.L., cat și la nivelul Clusterului pentru Evoluția Rapidă a Tehnologiilor Inovative “CERTI"; Un pachet de algoritmi inovativi de căutare dezvoltat; Un pachet de algoritmi implementat cel puțin la nivelul uneia dintre aplicațiile din portofoliul Indaco Systems S.R.L.

Valoarea totală a proiectului este de 14,265,849.56 lei, valoarea totală eligibilă nerambursabilă este de 10,439,009.16 lei, din care contribuția FEDR este de 8,351,207.33 lei, iar contribuția din bugetul național este de 2,087,801.83 lei.

Proiectul se implementează pe o durată de 24 luni, din 24.06.2021 până în 24.06.2023.

"Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Program Operațional Competitivitate 2014-2020"

Persoană contact:

Eduard Stoica

Funcție: Manager Tehnic

Telefon: 0758.070.594

E-mail: eduard.stoica{@}indaco.ro

Parallax

Vizualizari
369
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 413
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri