Smile Media

[P] Anunț începere implementare proiect „Investiții în activități productive pentru AUTO-IOSIF SRL”

Thumbnail

Societatea AUTO-IOSIF SRL, cod de identificare fiscală 28481842, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J07/209/2011, în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 19.12.2022 proiectul cu titlul „Investiții în activități productive pentru AUTO-IOSIF SRL” , RUE 80, Cod SMIS 159023, în baza contractului de finanțare nr. 32/80/POC/4.1.1. BIS încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.        

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea competitivitatii si a rezilientei intreprinderii AUTO-IOSIF SRL, prin implementarea unor solutii inovative de fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului determinate de atingerea obiectivelor general și specifice sunt:  

Descriere obiective specifice ale proiectului 

OS 1. Achizitia de active corporale aferente investitieiRealizarea unei investiții de retehnologizare a unei activitati existente pentru AUTO-IOSIF SRL, care implică achiziția de utilaje tehnologice si echipamente de automatizare, îmbunătățirea capabilităților tehnologice utilizate în capacitatile de productie 

OS 2. Contributia la indeplinirea obiectivelor de mediu. Pregătirea unei redresări verzi și reziliențe a economiei, prin contribuția cu minim 20% din valoarea proiectului companiei AUTO-IOSIF SRL la atenuarea schimbărilor climatice și tranziția către o activitate economică care nu cauzează nici un prejudiciu semnificativ obiectivelor de mediu.

OS 3. Cresterea productivitatii muncii. Creșterea productivității muncii în cadrul companiei AUTO-IOSIF SRL în anul 3 de sustenabilitate cu un procent de minim 15%, păstrând numărul minim de 28 angajați din anul de referință 2021

Detalii rezultat 

RA 1. Retehnologizarea capacității de productie prin achiziția de utilaje si echipamente tehnologice si a unui mijloc de transport auto pentru AUTO-IOSIF SRL. Achizitia, instalarea si punerea in functiune a utilajelor si echipamentelor tehnologice si a mijlocului de transport auto propuse in proiect

RA 2. În urma implementării proiectului, întreprinderea AUTO-IOSIF SRL va respecta principiul DNSH. Contribuția cu minim 20% din valoarea proiectului companiei la atenuarea schimbărilor climatice și tranziția către o activitate economică care nu cauzează nici un prejudiciu semnificativ obiectivelor de mediu.

RA 3. În urma implementării proiectului, întreprinderea AUTO-IOSIF SRL își va crește productivitatea muncii în anul 3 de sustenabilitate cu minim 15%. Creșterea productivitatii muncii (cifra de afaceri/numar mediu salariati) în anul 3 de sustenabilitate (anul 2026) cu minim 15% fata de anul 2021.

RA 4. Menținerea numărului de angajați în anul 3 de sustenabilitate de la 28 angajați în anul 2021 la 28 angajați în anul 2026. Menținerea numărului de angajați în anul 3 de sustenabilitate (anul 2026) la 28 angajați.

RA 5. Minim 10% din valoarea proiectului reprezinta sisteme integrate de hard şi soft de automatizare a activităţii. Minim 10% din valoarea proiectului reprezintă cheltuieli care atestă gradul de digitalizare a solicitantului prin investiţii în active corporale (sisteme integrate de hard şi soft de automatizare a activităţii IMM-ului).

Valoarea totală a proiectului este 1.282.809,4933 lei.

Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 793.882,3300 lei, echivalentă cu 75% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Perioada de implementare a proiectului de la data de 19.12.2022, data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până la data de 31.12.2023.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Date de Contact: AUTO-IOSIF SRL                                                                                       

Sediu social: Județ BOTOŞANI, localitatea Dorohoi, str. Aleea NARCISELOR, nr. F.N., (fosta centrală termică nr. 4), România       

Reprezentant legal: Dumitru Ciubotariu

Telefon: 0744798112

E-mail: autoiosif@yahoo.com 

 

Parallax

Vizualizari
40
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri