Smile Media

[P] Anunț implementare proiect „Investiții în activități productive pentru Investiții în activități productive pentru ROMTEL IMPEX SRL”

Thumbnail

Societatea ROMTEL IMPEX SRL, cod de identificare fiscală 13675301, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J10/37/2001, în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 27.12.2022 proiectul cu titlul „Investiții în activități productive pentru Investiții în activități productive pentru ROMTEL IMPEX SRL” , RUE 46, Cod SMIS 158922, în baza contractului de finanțare nr. 132/46/POC/4.1.1. BIS încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.        

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea competitivitatii si a rezilientei intreprinderii ROMTEL IMPEX SRL, prin implementarea unor solutii inovative de fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului determinate de atingerea obiectivelor general și specifice sunt:  

Descriere obiective specifice ale proiectului 

OS 1. Achizitia de active corporale si necorporale aferente investitiei. Realizarea unei investiții de retehnologizare a unei activitati existente pentru ROMTEL IMPEX SRL, care implică achiziția de utilaje tehnologice si active necorporale, îmbunătățirea capabilităților tehnologice utilizate în capacitatile de productie.

OS 2. Contributia la indeplinirea obiectivelor de mediu. Pregătirea unei redresări verzi și reziliențe a economiei, prin contribuția cu minim 20% din valoarea proiectului companiei ROMTEL IMPEX SRL la atenuarea schimbărilor climatice și tranziția către o activitate economică care nu cauzează nici un prejudiciu semnificativ obiectivelor de mediu.

OS 3. Cresterea productivitatii muncii. Creșterea productivității muncii în cadrul companiei ROMTEL IMPEX SRL în anul 3 de sustenabilitate cu un procent de minim 15%, păstrând numărul minim de 53 angajați din anul de referință 2021

Detalii rezultat 

RA 1. Retehnologizarea capacității de productie prin achiziția de utilaje tehnologice pentru ROMTEL IMPEX SRL. Achizitia, instalarea si punerea in functiune a utilajelor si echipamentelor tehnologice propuse in proiect

RA 2. În urma implementării proiectului, întreprinderea ROMTEL IMPEX SRL va respecta principiul DNSH. Contribuția cu minim 20% din valoarea proiectului companiei la atenuarea schimbărilor climatice și tranziția către o activitate economică care nu cauzează nici un prejudiciu semnificativ obiectivelor de mediu

RA 3. În urma implementării proiectului, întreprinderea ROMTEL IMPEX SRL își va crește productivitatea muncii în anul 3 de sustenabilitate cu minim 15%. Creșterea productivitatii muncii (cifra de afaceri/numar mediu salariati) în anul 3 de sustenabilitate (anul 2026) cu minim 15% fata de anul 2021

RA 4. Menținerea numărului de angajați în anul 3 de sustenabilitate de la 53 angajați în anul 2021 la 53 angajați în anul 2026. Menținerea numărului de angajați în anul 3 de sustenabilitate (anul 2026) la 53 angajați

RA 5. Minim 10% din valoarea proiectului reprezintă cheltuieli care atestă gradul de digitalizare a solicitantului prin investiţii în active corporale şi necorporale. Minim 10% din valoarea proiectului reprezintă cheltuieli care atestă gradul de digitalizare a solicitantului prin investiţii în active corporale si necorporale (sisteme integrate de hard şi soft de automatizare a activităţii IMM-ului, site web)

Valoarea totală a proiectului este 1.695.827,8057 lei.

Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 983.908,7900 lei, echivalentă cu 70% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Perioada de implementare a proiectului de la data de 27.12.2022, data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până la data de 31.12.2023.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Date de Contact: ROMTEL IMPEX SRL

Sediu social: Județ BUZĂU, localitatea Râmnicu Sărat, str. VICTORIEI (INCINTA NR 9), România       

Reprezentant legal: Gheorghe Stuparu

Telefon: 0746182516

E-mail: scromtelimpexsrl@yahoo.ro 

 

Parallax

Vizualizari
58
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri