Claudiu Zamfir

Antreprenorii de succes, invitați de Guvern să fie mentori voluntari pentru beneficiarii Start-up Nation

Imagine principala
anreprenori mentori registru

Guvernul invită antrerenorii de succes din România să facă mentorat, ca voluntari, pentru oamenii de afaceri aflați la început de drum, care accesează programul Start-up Nation prin care statul urmează să ofere firmelor tinere fonduri nerambursabile de până la 200.000 de lei.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a anunțat vineri că înființează Registrul Național al Mentorilor Antreprenori, ”o baza de date publică online alcătuită din antreprenori de succes care vor să împărtășească, pe bază de voluntariat, din experiența acumulată celor aflați la început de drum în business”.
 
”Anul acesta cel puțin 10 000 de antreprenori care demarează noi afaceri finanțate prin Programul StartUp Nation vor avea nevoie, pentru implementarea proiectelor, de îndrumare și exemple de bune practici pentru a rezista în fața provocărilor specifice derulării unei afaceri” - mai spune ministerul, într-un anunț.
 
Statul ar vrea ca antreprenorii de succes să participe voluntar la ”discuții cu cei care  au nevoie de îndrumare în dezvoltarea afacerii în cadrul unor conferințe/ dezbateri/ ateliere de lucru și dialogul față în față sau online cu antreprenorii debutanți”.
 
Antreprenorii cu experiență sunt rugați să completeze și un formular de înscriere în Registrul Național al Mentorilor Antreprenori și să îl transmită la adresa de e-mail  mentorat@imm.gov.ro .

Tipizatul începe cu formula specifică cererilor către instituțiile publice, ”subsenatul... doresc să mă înscriu...”.

Antreprenorii-mentori sunt puși să-și dea datele de contact și să-și treacă biografia pe scurt.

Sursa foto: Dreamstime

Formular Mentor by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
989
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri