Smart Alliance Innovation Summit 2018

Organizator
SMART ALLIANCE - Innovation Technology Cluster
Pret
C-Level pe baza de invitatie
Perioada
06-Noi-2018, 09:00
Locul desfasurarii
Intercontinental, Sala Ronda
Bucuresti
Body

Marți, 6 noiembrie 2018, organizam a treia ediție a Smart Alliance Innovation Summit organizat de „SMART ALLIANCE - Innovation Technology Cluster”, cel mai mare cluster de IT&C dedicat inovației românești.

Desfășurat sub egida Centenarului României, conceptul evenimentului este „Romanian Innovation Engine” și în cadrul acestuia vom avea mai multe paneluri interactive prin care urmărim să promovăm inovația românească ce ne-a adus un prestigiu real în afara granițelor.

Smart Alliance Innovation Summit este singurul eveniment din România dedicat exclusiv inovației și prezentării soluțiilor specifice domeniului IT&C create de specialiști români având la baza tehnologii de ultimă generație.

Ca în fiecare an, lumina reflectoarelor va fi pusă pe companiile membre Smart Alliance, lideri în nișa pe care activează și care și-au construit o reputație impecabilă atât în România, cât și internațional. Smart Alliance – Innovation Technology Cluster este unul dintre puținele clustere care la doar doi ani de la înființare, a reușit să obțină certificarea „Bronze” din partea ESCA (European Secretariat for Cluster Analysis), organizată sub egida Comisiei Europene. Această certificare confirmă stadiul de dezvoltare al clusterului prin relațiile extrem de bune dintre companiile membre, partenerii tehnologici, mediul de afaceri.

Evenimentul este structurat in trei sectiuni importante:

Smart Innovation Engine - sectiune dedicata prezentarii inovatiei de catre membrii si partenerii Smart Alliance Innovation-Technology Cluster;

Reshape the future of Romanian R&D sectiunea cuprinde panelul interactiv care va provoca invitații și audiența în dezbaterea unor soluții fezabile pentru rezolvarea necesității sporite de centre de cercetare și inovare în domeniul IT&C din România. Reprezentanți ai mediului academic, ai organizațiilor internaționale, ai centrelor de transfer tehnologic, ai mediului de afaceri și asociațiilor de profil, vor fi invitați să-și expună punctele de vedere cu scopul de a sprijini procesul de implementare de mecanisme viabile care să conducă la recunoașterea României ca un motor al inovațiilor, la creșterea productivității și competivității companiilor românești la nivel global;

SMART B2B MeetPoint se deruleaza sub patronajul Ambasadei Africii de Sud in Romania si a ROSABA (Romanian South African Business Association) si se adreseaza catre toti cei interesati de networking, de parteneri noi si de internationalizarea afacerii. In cadrul acestei sectiuni ne onoreaza cu prezenta urmatorii:

  • US Embassy
  • AMCHAM – American Chamber of Commerce in Romania
  • British Romanian Chamber of Commerce
  • Hellenic-Romanian Bilateral Chamber of Commerce
  • Polish-Romanian Chamber of Commerce
  • German-Romanian Chamber of Commerce and Industry (AHK Romania)
  • Canadian-Romanian Chamber of Commerce and Industry
  • Dutch-Romanian Chamber of Commerce and Industry (To Be Confirmed)
  • Romanian Chamber of Commerce CCIR (To Be Confirmed)
  • Bucharest Chamber of Commerce CCIB (To Be Confirmed)
  • The National Union of The Romanian Patronage – UNPR
  • Environ Association, recycling EEE & WEEE
  • USH Pro Business Association
  • BCPA - Brasoveanu, Cernat and Partners Law Firm
  • AIESEC Romania
  • IKT Telemark, Norwegian Cluster

SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster este un creator și implementator de soluții inovatoare end-to-end de afaceri pentru sectoarele-cheie ale economiei mondiale. Înființat în 2015, clusterul are în prezent 25 de membri, un total de peste 800 de angajați și colaboratori, peste 2,300 de proiecte livrate la nivel național și internațional și o cifră de afaceri de peste 45,3 milioane euro. Scopul pe care ni l-am propus este să regândim mediul de afaceri astfel încât România să devină, prin transparență și etică, un adevărat catalizator al inovației în IT&C din Sud Estul și Centrul Europei.

Cele 25 de companii componente Smart Alliance – Innovation Technology Cluster derulează în prezent, proiecte în mai bine de 40 de locații din întreaga lume, direct sau în regim de outsourcing, printre care: Africa de Sud, Australia, Austria, Arabia Saudită, Bahrain, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, Egipt, Elveția, Franța, Germania, Grecia, India, Iran, Irlanda, Italia, Kuwait, Libia, Luxemburg, Maroc, Moldova, Norvegia, Olanda și altele.

Conţinut

- Ultimele știri -