Ovidiu D. Popica

Revolut, posibile probleme în weekend. Soluții alternative: cash, alt card.

Thumbnail

Revolut și-a avertizat utilizatorii că aplicația ar putea putea avea unele probleme în weekend și le sugerează să folosească soluții altentative precum numerarul sau alte carduri.

Avertismentul lansat prin aplicație  spune:

”Momentan, avem unele probleme tehnice care afectează funcționarea aplicației, precum și plățile cu cardul; cei mai buni ingineri ai noștri se ocupă deja de situație și sperăm să rezolvăm aceste probleme curând. Ne pare rău pentru inconvenient și vă mulțumim pentru răbdare”.

În cazul în care primești în aplicație un astfel de mesaj, ca utilizator, poți verifica stadiul rezolvării problemei, dând click pe link-ul „system status”, care apare la finalul avertismentului.

Thumbnail

În așteptarea unei decizii legate de Brexit, Revolut - care folosea pentru conturile utilizatorilor o bancă din Marea Britanie -, anunțase, încă din 2019, că a început să transfere conturile utilizatorilor din afara Marii Britanii sub o licență pentru bani electronici pe care o deține în Lituania.

Pentru utilizatori asta înseamnă că dacă și-au făcut conturile, inițial, doar cu permisul de conducere (care era acceptat sub vechea licență), după Brexit ar trebui să aibă înregistrat în aplicație un alt document - carte de identitate, pașaport sau permis de rezidență (potrivit noii licențe, cea din UE).

Revolut care avea în Romania, la finalul lui 2019, peste 960.000 de utilizatori a precizat că toți utilizatorii români care se înregistraseră cu permisul de conducere au fost anunțați - prin email și direct în aplicație - că trebuie să furnizeze fotografii ale unuia dintre documentele permise de licența europeană.

Între timp, statele membre ale Uniunii Europene şi-au dat acceptul formal pentru acordul privind Brexit, ultimul pas de care era nevoie pentru ca Regatului Unit să poată părăsi UE.

Odată cu aprobarea acordului, începe o perioadă de tranziţie post-Brexit care se va încheia în 31 decembrie 2020.

Parallax

Vizualizari
903
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 949
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri