Raluca Abrihan

Românii au cheltuit peste 95 de milioane euro cu Revolut în decembrie

Thumbnail

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 960.000 de utilizatori în România, a anunțat că românii au cheltuit peste 95 de milioane de euro în decembrie 2019. Suma este de aproape cinci ori mai mare față de cea cheltuită cu Revolut în aceeași perioadă a anului 2018, respectiv 19,2 milioane de euro.

Românii și-au folosit cardul Revolut pentru o gamă variată de cheltuieli. În perioada sărbătorilor de iarnă, cei mai mulți bani au fost cheltuiți pe cumpărături - peste 21 de milioane de euro. Cei care au ales să mănânce la restaurant au cheltuit în total peste 13 milioane de euro, în timp ce 8,4 milioane de euro au fost cheltuiți pe alimente. Distracția a fost o altă categorie pe care românii au cheltuit mult, ajungându-se la un total de peste 7 milioane de euro. În ceea ce privește comercianții preferați, aceștia au fost Uber, Carrefour, Lagardère Travel Retail și Apple.com, iar cele mai multe plăți au fost realizate offline (87%).

În comparație cu 2018, când 10.782 de români și-au folosit cardul în călătorii, în decembrie 2019, numărul celor care au plătit cu Revolut în timp ce erau în afara țării a crescut la 58.695. Cele mai populare destinații au fost Ungaria (13.542 vizitatori), Marea Britanie (11.311 vizitatori), Austria (10.090 vizitatori) și Germania (8.892 vizitatori).

 

Parallax

Vizualizari
5150
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Alex
Tudor
https://www.telegraph.co.uk/money/consumer-affairs/revolut-could-face-lawsuit-customers-locked-accounts/
Hai să vedem ce mai scriu și alții despre Revolut. Dincolo de marketingul ăsta plătit, adevărul e că Revolut blochează conturi la discreție fără motiv și lasă clienții fără acces la bani pentru perioade îndelungate de timp. Dacă țineți la bani, sfatul meu e să îi evitați. Dacă nu mă credeți, căutați #revolutscam pe twitter sau pe google. Are internetul dovezi câte vreți.
poza de profil
Vic
Visan
Revolut este o țeapă. Am folosit si recomandat fervent Revolut pana ieri. Am facut plata catre o prietena care are doua numere de telefon. Se pare ca pe numarul pe care am trimis banii a fost folosit ilegal de alta persoana. Prietena mea a notificat acum 5 luni Revolut de aceasta problema si a trimis facturi care sa dovedeasca ca este numarul ei de telefon. Nu au facut nimic si acel numar continua sa primeasca bani ilegal. Problema este ca numarul de telefon eate adresa unde trimiti banii dar ei zic ca nu verifica detinatorul numarului.Apoi am citit o.sumedenie de probleme pe care le au avut cu tranzactii fraudulente cat si cu conturi blocate. FERITI-VA!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri