Mohamed Geraldez: “The Entrepreneur, His Personality, Motivations, Goals and How to Reach Them”

Organizator
Ambasada SUA, CNIPMMR, ASE București
Pret
GRATUIT
Perioada
17-Apr-2018, 12:00
Locul desfasurarii
Academia de Studii Economice, Aula Magna
Bucuresti
Body

Vă invităm marți, 17 aprilie a.c., începând cu ora 12.00 în sala Aula Magna din cadrul Academiei de Studii Economice din București, la un eveniment dedicat celor care au în plan să își deschidă o afacere, cât şi celor care sunt deja antreprenori sau freelanceri.

Speech-ul lui Mohamed Geraldez intitulat “The Entrepreneur, His Personality, Motivations, Goals and How to Reach Them” va fi construit având la bază următoarele teme:

  • Antreprenoriat, succes și branding personal

  • Branding & Marketing: informații culese de la investitori

  • Personal branding

  • Trucuri folosite de către antreprenori

  • Identificarea de noi idei de afaceri

  • Calea spre succes nu este niciodată dreaptă

Evenimentul este organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii in parteneriat cu Consiliului Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) si cu sprijinul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE).

Intrarea este liberă și se face pe baza confirmării participării la adresa de e-mail iulia.sirbu@cnipmmr.ro, până vineri, 13 aprilie.

Mohamed Geraldez este un antreprenor american de succes, business coach, vorbitor motivațional și investitor. Printre cele mai interesante business-uri pe care le-a dezvoltat se numără: compania www.JaanJ.com, prima și cea mai mare companie de cravate produse din materiale naturale sau site-ul www.TechHunter.com, un site dedicat identificării celor mai bune oferte de produse high tech din lume.

Conţinut

- Ultimele știri -