Gala "Made In Romania" - Liga BVB

Organizator
Bursa de Valori Bucuresti
Pret
Pe baza de invitatie
Locul desfasurarii
Stejarii Country Club
Bucuresti
Body

 

Bursa de Valori Bucuresti, principala institutie a pietei de capital romanesti, impreuna cu partenerii cheie: Banca Transilvania, Horvath & Partners, Google, Mazars si NN se reunesc pentru a selecta o liga de 15 cele mai inovatoare companii romanesti cu cele mai mari perspective de crestere in viitorul apropiat. “Made in Romania: liga celor 15 companii unice pentru cresterea economiei romanesti” – este un proiect unic, organizat pentru prima data data in istoria pietei de capital romanesti, pentru a identifica si sustine viitoarele motoare ale economiei locale si, in unele cazuri, ale economiei din regiune.

In prima etapa, un Comitet de Nominalizare, format din experti locali din industrie, care sunt implicați în mod activ în comunitatea antreprenoriala si de afaceri din România, va propune o lista de companii nominalizate . In timp ce Comitetul de Nominalizare va fi responsabil pentru propunera majoritatii nominalizarilor, BVB invita toti antreprenorii si reprezentantii companiilor din Romania sa-si prezinte propriile nominalizari prin intermediul unui formular disponibil mai jos.

In a doua etapa, BVB impreuna cu membrii Comitetului de Nominalizare vor selecta 50 de companii care vor merge mai departe în ultima etapa, in care 14 companii vor fi selectate de un Juriu special format din 12 experti de top ai pietei. A 15-a companie va fi selectata prin votul publicului, care va fi disponibil pe acest site intre 8 – 19 martie. Publicul va fi invitat sa voteze pentru una dintre cele 50 de companii finaliste, care, in opinia sa, are cea mai mare sansa sa devina o poveste romaneasca de succes. Pentru mai multe informatii despre cronologia proiectului, derulati mai jos.

Proiectul Made in Romania nu se va termina aici. Participarea la acest proiect va oferi antreprenorilor mai multe beneficii. Cele 15 companii finaliste vor intra in “Liga BVB“, un program special de mentorat oferit de Bursa de Valori Bucuresti si partenerii sai. In perioada aprilie – noiembrie 2017, Bursa de Valori Bucuresti, impreuna cu partenerii sai vor oferi sprijin si mentorat companiilor finaliste, oferindu-le training-uri, workshop-uri, crearea de retele si oportunitati de dezvoltare a afacerilor, care vor avea ca scop stimularea cresterii si dezvoltarea organica a companiilor. Trainingurile oferite vor cuprinde mai multe arii utile si interesante pentru orice companie in crestere, inclusiv, dar fara a se limita la: branding, marketing si tehnici de vanzare, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternativele de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii, procesele de listare si alte subiecte asemanatoare.

Conţinut

- Ultimele știri -