Claudiu Zamfir

A apărut un hub online de soluții digitale complete pentru antreprenorii români

Thumbnail

Antreprenorii români au la dispoziție, de marți, un nou hub online, BT Store, care adună în același loc soluții digitale diverse pentru gestionarea afacerilor mici și mijlocii (IMM), de la contabilitate și recrutare până la comerț online.

„BT Store va deveni locul de intalnire al celor care visează, lansează și dezvoltă soluții de orice fel pentru antreprenori. Va fi o mare vitrină cu articole pentru IMM-uri. Oameni cu idei se întalnesc cu echipa noastră de Digital Transformation pentru ca solutiile lor să poată avea o expunere largă, imediată – pentru că aici sunt cele mai multe IMM-uri” – a declarat Tiberiu Moisa, director general adjunct, Banking pentru IMM, din Banca Transilvania, inițiatorul hubului.

Noul hub online prezintă antreprenorilor soluții complementare bankingului, destinate managementului și gestionarii afacerii și rezolvării unor probleme reale ale acestora:

 

 • Smart Bill, liderul pietei solutiilor online de facturare si gestiune, a revolutionat facturarea in Romania. Solutia oferita este potrivita tuturor afacerilor pentru emiterea, livrarea, incasarea de facturi, avize, proforme, chitante, gestiunea stocurilor etc. – totul online.

 

 • Blugento este o solutie de eCommerce pentru optimizarea afacerii, care ajuta antreprenorii sa isi construiasca de la zero un magazin online. 

 

 • eJobs, liderul pietei de recrutare online din Romania, ajuta antreprenorii sa gaseasca angajatii potriviti. Platforma online inseamna in prezent 4 milioane de CV-uri online, 40.000 de job-uri active in orice moment si peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic.

 

 • Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria propune IMM-urilor abonamente medicale pentru echipa, pachete care pot fi unul dintre beneficiile extra-salariale.

 

 • Ebriza este o solutie online pentru vanzarea, emiterea bonurilor fiscale si gestionarea afacerilor din domeniul HoReCa. Ebriza transforma total ceea ce inseamna acum casa de marcat, softul de vanzare si de gestiune.

 

 • ThinkOut este o solutie cu ajutorul careia intreprinzatorii au acces la indici si grafice privind activitatea comerciala a firmei, precum si la predictii pentru un interval de sase luni.

 

 • Calendis Business este o aplicatie completa de programari si o solutie pentru optimizarea si gestionarea businessului.

 

 • REGnet ofera online si la distanta servicii care au legatura cu Registrul Comertului. Antreprenorii beneficiaza astfel de consultanta pentru optimizarea afacerii. 

 

 • DocAv este un generator online de documente, care rezolva problema contractelor comerciale.

 

 • iFactor sustine IMM-urile sa transforme in cash, in doar doua zile, facturile emise de clientii sai, cu termene de plata de pana la 180 de zile. Este o solutie la problema de lichiditate a unui business.

Lista rămâne deschisă, iar companiile de servicii pentru IMM-uri complementare bankingului se pot înscrie în continuare pe BT Store/Devino partener, pentru a putea deveni partenere.

Pe langa BT Store, Banca Transilvania are următoarele proiecte complementare bankingului pentru antreprenori:  
BT Club– cursuri si acces la informatie;

 • Întreb BT – platforma online cu 1.000 de intrebari si raspunsuri despre banking;
 • Robotul Raul - comunicare online, in timp real, prin Facebook Messenger si Skype,
 • Bucureștiul Intreprinzator -platforma online pe care sunt prezentati oameni si idei care au contribuit la transformarea capitalei in cel mai intreprinzator oras din Romania.
Parallax

Vizualizari
1392
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri