Raluca Abrihan

Românii îşi pot deschide magazine online printr-o nouă platformă

Thumbnail

Banca Transilvania și startup-ul Blugento au lansat platformă GoOnline, prin care poţi să deschizi un magazin online în cel mult 3 zile. Cât costă, ce oferă platforma şi ce trebuie să ştie antreprenorii înainte de realizarea site-ului.

”Primul reflex pe care îl avem când auzim de o firmă, de un produs sau serviciu este să căutam online informații. Însă azi nu mai este suficient să ai un site simplu, cu o prezentare generală, cu datele de contact ale firmei. Clienții îşi doresc din ce în ce mai multe lucruri, în primul rând să poată achiziționa online din cât mai puține click-uri, să aibă informații complete, să vadă review-uri ale produselor, să intre în contact cu alți cumpărători şi utilizatori. Blugento şi BT vor să dezvolte acest journey, în mod special pentru afacerile mici şi mijlocii. Cum îmi cresc vânzarile? - este o preocupare curentă a antreprenorilor, iar GoOnline este răspunsul pe zona online”, afirmă Daniel Szekely, Director Coordonator, Direcția IMM şi Microbusiness, BT.

Fiecare magazin realizat cu ajutorul GoOnline va fi integrat cu soluţia de plăţi online oferită de Banca Transilvania, iar comision va fi preferenţial pentru plăţile făcute de clienţi cu cardul.

Magazin online la cheie, 3 tipuri de abonament

Antreprenorii aleg design-ul și abonamentul potrivit business-ului lor, urmând o perioadă scurtă de configurare și adaptare a design-ului la brandul propriu. În mai puțin de 3 zile, aceștia pot avea un magazin online, perfect funcțional, pregătit să vândă. Sunt pregătite 3 pachete de abonament care diferă în funcţie de numărul de produse care vor fi comercializate în magazinul online şi de funcţionalităţile dorite: 

  • Pachetul Shop pentru magazinele cu până la 300 de produse: 59 euro/lună;

  • Pachetul Expert pentru magazinele cu până la 2.000 de produse: 99 euro/lună;

  • Pachetul Site pentru companiile fără produse în portofoliu: 19 euro/lună.

Implementarea magazinelor online se realizează în doar câteva zile, iar taxa iniţială de setup este, în toate cazurile, de 59 euro.

Magazinele online realizate prin GoOnline beneficiează de toate funcţionalităţile platformei Blugento: 

  • design personalizat şi optimizat pentru toate tipurile de dispozitive (telefon mobil, tabletă etc.);

  • hosting performant inclus, update-uri de securitate, suport tehnic;

  • training one-on-one pentru utilizarea platformei;

  • adaptarea magazinului la piaţa din România cu clase de TVA, facturi, termeni şi condiţii, link ANPC, protecţia datelor cu caracter personal;

  • optimizare SEO şi viteză mare de încărcare;

  • integrări cu servicii de curierat, marketing, data analytics, email, soft-uri pentru optimizarea conversiei sau marketing automation, la care se adaugă toate funcţionalităţile standard ale platformei Magento.

Soluția GoOnline poate fi comandată pe siteul Blugento. Recomandarea pentru antreprenori, înainte de realizarea siteului, este pregătirea următoarelor detalii: alegerea numelui domeniului pentru magazinul online, descrierea produselor care vor fi prezentate şi realizarea de fotografii adecvate produselor.

Parallax

Vizualizari
3015
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri