Claudiu Zamfir

Ce idei de afaceri românești au mai fost acceptate în acceleratorul de startupuri Spherik

Thumbnail

Patru startupuri românești au fost admise în acceleratorul de afaceri Sperik, urmând să primească sprijin pentru dezvoltarea ideilor de business, au anunțat, luni, organizatorii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro. Între timp, antreprenorii români se pot înscrie în continuare pentru un loc în acceleratorul de afaceri.

Peste 100 de startupuri au aplicat în primă fază a acceleratirului KPMG Startup Grow Pad, lansat de KPMG România în parteneriat cu Spherik Accelerator, la începutul lunii mai 2018. În urma procesului de selecție, 4 startupuri au trecut de etapa de interviu și vor începe etapa de accelerare, care se va încheia la sfârșitul acestui an:

  • 1. NiftyLAS susține companiile prin automatizarea activităților administrative din departamentul de training și oferă unelte prin care echipa să mențină controlul asupra bugetului și să planifice cursurile cât mai eficient, pe tot parcursul anului. Echipele care se ocupă de organizarea sesiunilor de training în cadrul companiilor mari utilizează în continuare soluții de email, Excel, calendare și, uneori, notițe pe hârtie pentru a-și îndeplini munca. Nifty reprezintă alternativa simplă și eficientă pentru reformarea acestui mod de lucru.
  • 2. iFactor este prima piață de tranzacționare online a facturilor la termen din România. Aici, orice IMM activ, indiferent de mărime, are posibilitatea să transforme facturile emise de către clienții săi, cu termene de plată de până la 180 de zile, în numerar, în doar 2 zile.
  • 3. Jobful este o platformă inovativă dedicată tinerilor profesioniști din România, care schimbă modul în care aceștia sunt recrutați. Jobful creează o experientă de joc pentru candidați, în care aceștia sunt evaluați pe baza diferitelor abilitați cheie, prin intermediul unor misiuni. Platforma ajută recrutorii să găsească imediat candidații relevanți pentru rolurile disponibile și să valideze interesul acestora în mai puțin de 48 de ore.
  • 4. Box2m este o soluție axată pe design și dezvoltare inovativă de dispozitive IoT și software specializat pentru monitorizare, măsurare, control și automatizare industrială. Ca model de business, BOX2M se adresează corporațiilor și administrației publice și oferă soluții pentru verticalele de energie, telecomunicații, utilități și infrastructuri critice, lucrând cu operatorii de infrastructură, furnizorii de servicii și integratorii de sistem.  

Fiecare startup beneficiază de un sprijin personalizat în baza obiectivelor de dezvoltare agreate. Astfel, acestea vor avea acces la experți care îi vor ajuta să planifice următorii pași pentru a-și dezvolta afacerile, inclusiv asistență în a identifica potențiali clienți sau pentru a obține finanțare.

KPMG Startup Grow Pad este o un proiect al KPMG România, dezvoltat de Spherik Accelerator, cu scopul de a facilita dezvoltarea startup-urilor locale și de a le ajuta să devină competitive la nivel regional. Programul se  adresează acelor startup-uri cu focus pe automatizare de procese, servicii financiare și servicii B2B, în industriile în care KPMG are expertiză și clienți.

Alte startupuri interesate de KPMG Startup Grow Pad pot aplica în continuare pe site-ul programului, AICI.

Parallax

Vizualizari
2513
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri