Denisa Crăciun

Startup-ul românesc Kinderpedia, parteneriat cu o mare rețea canadiană de școli și grădinițe

Thumbnail

Startup-ul românesc Kinderpedia, care a creat o platformă de comunicare și management școlar, anunță un parteneriat global cu una dintre cele mai mari rețele canadiene de școli și grădinițe bilingve.

Kinderpedia stabilește un parteneriat cu Maple Bear Global Schools prin care vor să ofere grădinițelor și școlilor din rețeaua canadiană din toată lumea un sistem de operare ce le va permite să integreze activitățile educaționale operaționale și financiare într-o singură platformă digitală.

Utilizarea Kinderpedia va echipa rețeaua formată din peste 550 de unități de învățământ Maple Bear din 32 de țări cu un cadru digital integrat pentru managementul utilizatorilor, comunicare, managementul clasei, funcționalități financiare și operaționale.

Practic, Kinderpedia oferă funcționalități personalizate pentru planificarea și monitorizarea activității administrative a școlilor, pentru gestionarea activității de la clasă, pentru monitorizarea progresului școlar și pentru comunicarea cu familia. Totodată, platforma automatizează facturarea taxelor școlare.

Extinderea globală a soluției la nivelul rețelei Maple Bear este programată să aibă loc în următoarele 18 luni.

Aplicația este deja folosită de peste doi ani de două comunități Maple Bear din Europa Centrală și de Est și din Emiratele Arabe Unite.

De cealaltă parte, modelul Maple Bear își propune să ofere o educație completă a copilului – fizic, intelectual, emoțional și social, în care trei componente sunt fundamentale: creativitatea, colaborarea și gândirea critică.

În prezent, există peste 44.000 de elevi înscriși în cele peste 550 de unități de învățământ Maple Bear din 32 de țări din întreaga lume, de la educația preșcolară, până la liceu.

Ce presupune parteneriatul

Școlile Maple Bear care se vor deschide în perioada următoare vor opera din start pe platforma Kinderpedia, în timp ce unitățile existente sunt invitate să facă tranziția către platformă pe baza unui calendar de implementare.

Ele vor beneficia de integrare asistată, de migrarea utilizatorilor, instruire personalizată și acces la o gamă diversificată de tutoriale și ghiduri de utilizare.

„Colaborarea cu Maple Bear Global Schools, una dintre francizele educaționale cu cea mai rapidă creștere la nivel global, ne oferă șansa de a demonstra o dată în plus beneficiile pe care tehnologia inovatoare le aduce școlilor și grădinițelor, care își pot simplifica astfel activitatea administrativă. Profesorii, directorii de școli, elevii și părinții au astfel acces la instrumente digitale captivante și ușor de utilizat, iar educația face un pas important către viitor. Suntem bucuroși și mândri totodată de colaborarea dintre Kinderpedia și Maple Bear, care oferă deja modele de bune practici în mai multe regiuni”, susține Daniel Rogoz, CEO și co-fondator al Kinderpedia.

„Pentru proprietarii de școli și partenerii noștri din întreaga lume, Kinderpedia oferă un instrument de management școlar integrat, care le ușurează activitățile administrative și financiare în rețelele lor regionale. Le oferă totodată posibilitatea de a-și spori transparența și de a îmbunătăți dialogul cu toate părțile implicate în educația copiilor”, spune Arno Krug, CEO al Maple Bear Global Schools.  

Cine este startup-ul românesc Kinderpedia

Fondată de 3 antreprenori români cu afaceri în publicitate, Daniel Rogoz (CEO), Evelina Necula și Dorin Ilea, Kinderpedia este o platformă pentru educație, recunoscută în Europa pentru inovație și impact social.

Kinderpedia este o aplicație care ajută profesorii și educatorii să salveze între 6 și 9 ore pe săptămână din timpul administrativ și să își concentreze eforturile către un act educațional superior și personalizat.

Aplicația include funcționalități complete de management al clasei:

  • catalog electronic;
  • prezență;
  • orar;
  • predare video la distanță;
  • modul de teme;
  • librărie de documente.

Kinderpedia oferă directorilor o perspectivă completă asupra tuturor activităților și comunicării din școală sau grădiniță. În plus, platforma oferă funcții de facturare automată, management financiar și plată online a taxelor școlare, prin integrarea cu sisteme de plată electronice.

Kinderpedia este o platformă de tip cloud și este disponibilă în 14 țări de pe 4 continente. Aceasta funcționează ca aplicație mobilă nativă pentru Android si iOS, atât pentru profesori și manageri, cât și pentru elevi și părinți.

---

Urmărește și

VIDEO O soluție de comunicare și management pentru școli și grădinițe caută finanţare pe o platformă regională de equity crowdfunding

Parallax

Vizualizari
292
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri