Raluca Abrihan

VIDEO O soluție de comunicare și management pentru școli și grădinițe caută finanţare pe o platformă regională de equity crowdfunding

Thumbnail

Kinderpedia este o soluție completă de comunicare și management dedicată școlilor și grădinițelor, bazată pe o colaborare permanentă și o comunicare în timp real între dascăli, elevi și părinți. Aplicaţia a fost listată pe Seedblink, platformă regională de equity crowdfunding în cadrul unei runde de finanțare de 400.000€, pentru care compania cedează 15.4% din capital.

Pe Kinderpedia întreaga activitate este centralizată, astfel încât reduce timpul administrativ al dascălilor cu peste 40%, îmbunătățește implicarea părinților, printr-o interfață sigură și ușor de folosit și oferă directorilor de școală o perspectivă completă asupra tuturor activităților și comunicării din instituție.

Concepută încă de la început pentru scalare, Kinderpedia este o platformă de tip cloud, găzduită în siguranță pe serverele Amazon și funcționează ca o aplicație nativă pe Android și iOS. Aplicația este multi-language și multi-currency, și este disponibilă deja în 9 limbi. Adresându-se grădinițelor și școlilor din domeniul învățământului privat și public, Kinderpedia ajută astăzi peste 2.000 de școli și grădinițe din România, pe platforma operând de asemenea instituții din Elveția, Iordania și Peru. 

Dezvoltarea digitalizării din ultimii ani a accelerat cu ocazia crizei sanitare recente, când nevoia de comunicare digitală precum și cea de administrare primară a unităților de învățământ a devenit mai mult decât evidentă.

SeedBlink listează Kinderpedia în cadrul unei runde de finanțare de 400.000€, pentru care compania cedează 15.4% din capital. Runda este condusă de Roca X care a angajat deja suma de 200.000€; astfel, 200.000€ sunt acum la dispoziția investitorilor înscriși pe platforma SeedBlink. Evaluarea pre-investiție a Kinderpedia este de 2.200.000€.

Planurile de dezvoltare ale Kinderpedia cuprind adăugarea de noi funcționalități pe platformă dar și consolidarea poziției pe piața locală și regională. Fondurile vor fi alocate preponderent pentru a accelera marketingul și vanzările în Romania, UK, Portugalia și Elvetia. 
În total, în cele zece țări europene pe care Kinderpedia le vizează, sunt 63 de milioane de copii înscriși la școală și grădiniță, cu vârste până la 14 ani.

Între instituțiile românești prezente pe platformă, se numără: Școala Ioanid, Școala Aletheea, Școala Gimnazială Just4Kids, Matei International School, Grădinițele Butterfly, Deutsche Schule, Școala Helikon, Saga Kid, Elf Cluj, Copiii Montessori, Acorns Nursery.

Parallax

Vizualizari
424
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri