Claudiu Zamfir

Aplicație pentru grădinițe, premiată cu 45.000 Euro. Lista câștigătorilor

Thumbnail

O aplicație pentru părinții care au copii la grădinițe și pentru afacerile din acest domeniu, Kinderpedia, a primit un premiu de 45.000 de euro, în acceleratorul de afaceri Innovators for Children, organizat la București. În finala care a avut loc zilele trecute au fost desemnate 4 echipe câștigătoare.

Prin aplicația Kinderpedia părinții au acces permanent la chat cu educatoarea copiilor aflați la grădiniță, la calendarul lor de activități, la aspecte de nutriție, fișa medicală, fotografii și clipuri, resurse educaționale și altele.

La rândul lor, administratorii grădinițelor înrolate în aplicație au acces la o serie de funcții în aplicație, pentru managementul afacerii: pre-înscrierea copiilor la grădiniță, gestionarea ratingului oferit de părinți grădiniței respective, atribuirea sarcinilor către educatori, managementul grupelor, facturare etc.

De asemenea, sunt și funcții pentru utilizatorii-educatori.

Kinderpedia a fost fondat de 3 antreprenori români cu afaceri în publicitate: Daniel Rogoz (CEO), Evelina Necula și Dorin Ilea, conform datelor de pe Termene.ro. Daniel Rogoz trăiește și în Elveția. Aplicația Kinderpedia este disponibilă în română, germană, franceză, spaniolă și italiană.

Un alt startup premiat la finala de la București, din 12 septembrie, este Asociația Kinetobebe, care a primit 17.500 de euro. Aceasta este un centru de recuperare pediatrică, ce cuprinde specializări ca logopedie, kinetoterapie, psihologie.

Lista completă a câștigătorilor Innovators for Children 2019:

  • Kinderpedia - 45.000 euro.
  • Parinte.eu - 22.500 euro.
  • Asociația Kinetobebe - 17.500 euro.
  • Arttachment - 15.000 euro.

În total, 12 echipe au fost selectate în acceleratorul de afaceri și au primit mentoring și training, iar 4 dintre ele au câștigat bani.

Așa cum a anunțat StartupCafe.ro în timp util, startup-urile și inovatorii din România care dezvoltă idei de afaceri pentru îmbunătățirea vieții copiilor s-au putut înscrie în acceleratorul de afaceri Innovators for Children 2019, până pe 26 aprilie 2019.

Programul, dezvoltat de Impact Hub Bucharest, împreună cu Impact Hub Basel și Fondation Botnar (Elveția), oferă finanțări totale de 100.000 de euro și programe de training.

Parallax

Vizualizari
2675
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri