Claudiu Zamfir

Înscrieri online: Finanțări de 20.000 EUR pentru startup-uri tech, într-o competiție europeană

Thumbnail

Startup-urile românești care dezvoltă tehnologii inovatoare în domeniul producției se pot înscrie la un accelerator de afaceri european, pentru șansa de a obține o finanțare de 20.000 de euro.

Înscrierile la competiția EIT Manufacturing start-up competition BoostUp! 2022” se fac AICI, până pe 31 iulie 2022, ora 23:59 CEST (1 august, ora 00.59, ora României).

BoostUp! 2022 - condiții de participare

Această competiție este deschisă startup-urilor și firmelor mai avansate (scale-up), cu soluții în domeniul producției industriale.

Se acceptă firme fondate nu mai devreme de anul 2017 și care au obținut venituri comerciale cumulate de maximum 5 milioane de euro.

O altă condiție este ca startup-ul aplicant să fi finalizat, în perioada 31 iulie 2021-31 iulie 2022, un proiect pilot sau un proof-of-concept (POC) cu o companie din domeniul fabricării, prin care demonstrează validitatea tehnologiei sale.

Descarcă de AICI un ghid de finanțare, cu toate condițiile competiției.

Premiile puse în joc de EIT Manufacturing

Primii douăzeci de finaliști vor fi invitați să îşi prezinte live proiectul în timpul „BoostUp! Marea finală 2022”, care va avea loc la Atena, pe 7 octombrie 2022.

Până la 8 startup-uri vor fi selectate pentru a primi câte bun premiu, în bani, de 20.000 de euro pentru a-și dezvolta tehnologiile, precum și un pachet de acces la piață.

În plus, un premiu suplimentar de 5.000 de euro va fi acordat startup-ului cu cel mai mare punctaj și care provine dintr-o țară membră a Schemei Regionale de Inovare (RIS), inclusiv România.  De asemenea, un premiu similar va primi un startup condus de o femeie și care obține cel mai mare punctaj.

Parallax

Vizualizari
2264
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri