Claudiu Zamfir

Site-ul IMM Invest a avut 273.000 de vizite în aprilie 2020 (estimări Similar Web)

Thumbnail

Site-ul prin care firmele se înscriu în programul guvernamental de creditare IMM Invest România a avut în luna aprilie 273.000 de vizite, de pe computere și dispozitive mobile, conform estimărilor portalului de analiză de trafic Similar Web.

Thumbnail

Sursa foto: Similar Web

Cei de la Similar Web oferă și date defalcate după sursele de trafic, serviciul gratuit făcând referire doar la rezultatele de pe desktop.

Aici se poate observa că portalul IMM Invest a avut 55,4% dintre vizite provenind din traficul direct pe site. De asemenea, 24,3% dintre vizite s-au făcut prin motoarele de căutare, cum este Google.

În fine, 17,8% din aceste vizite pe IMM Invest au fost efectuate prin link-urile puse pe alte site-uri - referrals. Cele mai multe vizite către IMM Invest a furnizat site-ul-mamă al programului, adică pagina web a Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM): 62,3% din vizitele din referrals.

Thumbnail

Sursa foto: Similar Web

Pe locul al doilea ca trafic furnizat de diverse site-uri către IMM Invest este StartupCafe.ro, cu 11,9% (din totalul vizitelor care au ca sursă de trafic site-uri refferals pentru IMM Invest), conform estimărilor Similar Web.

De altfel, IMM Invest este pe locul al patrulea între site-urile către care StartupCafe.ro a trimis vizitatori (pe desktop). Astfel, 6,3% din traficul furnizat de StartupCafe.ro unor site-uri de destinație a constat în vizite către IMM Invest, în luna aprilie 2020, pe desktop.

În total, în luna aprilie, StartupCafe.ro a avut 1,7 milioane de vizite, de pe desktop și dispozitive mobile, potrivit estimărilor de pe Similar Web (măsurate prin Google Analytics).

Thumbnail

Sursa foto: Similar Web

Totuși, trebuie menționat că datele de pe Similar Web sunt niște estimări și sunt foarte diferite de datele oficiale comunicate de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM, care are acces la informații analitice mai exacte, direct din platforma lor.

Reamintim că programul IMM Invest s-a lansat inițial pe 17 aprilie, dar site-ul de înscrieri a picat imediat. „La  ora locala 10.00, ora deschiderii oficiale a aplicatiei, a avut loc  o crestere brusca a numarului de solicitari, care a atins un numar de 397.000 de accesari/minut, provenite din 132.000 de conexiuni”, spunea atunci FNGCIMM.

Apoi, site-ul a fost refăcut și înscrierea s-a relansat de la zero, pe 28 aprilie.

Parallax

Vizualizari
730
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri