Claudiu Zamfir

Ziua în care repornește IMM Invest? Ministru: Marți sau miercuri

Thumbnail

Site-ul pentru înscrierea în programul de creditare IMM Invest va reporni „marți sau miercuri”, a anunțat, duminică, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

„Marți sau miercuri, mai degrabă marți, anunț mâine (luni - n.r.) ora”, a spus Cîțu, la Digi 24, citat de Mediafax.

„Săptămâna viitoare, primele două zile, marți sau miercuri, mai degrabă marți. O sa anunț mâine (luni-n.r.) ora exactă când va începe, este în testări. Totul trebuie să fie gata marți sau miercuri, mi se dau asigurari că marți”, a mai spus Florin Cîțu.

El susține că programul IMM Invest este „cel mai bun produs pentru companiile mici și mijlocii din ultimii 30 de ani”. Acesta a precizat că în primele ore de la lansare, când site-ul s-a blocat, au fost înregistrate pe site 400.000 de accesări.

Reamintim că, pe 17 aprilie, aplicația de înscriere în programul IMM Invest, gestionată de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM, s-a blocat la scurt timp după deschiderea oficială a programului.

Fondul a dat asigurări că nimeni nu s-a putut înscrie în programul de creditare cu dobânzi subvenționate de stat o perioadă și cu garanții de stat de până la 90% din valoarea împrumutului.

Parallax

Vizualizari
3306
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri