Claudiu Zamfir

Consultant: Startul a fost deja compromis, amânați înscrierea la IMM Invest

Thumbnail

Un apreciat consultant pentru finanțări, Nagy-Imecs Peter, consideră că startul programului de creditare a firmelor IMM Invest România a fost compromis prin blocarea aplicației de înregistrare, vineri, și cere ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, amânarea înscrierilor.

Propunerile consultantului Nagy-Imecs Peter către ministrul Cîțu:  

1. Startul a fost deja compromis, daca nu anuntati un nou start al inregistrarii online (de preferat o data dupa sarbatori), veti fi acuzati ca nu ati respectat egalitatea de sanse, si nu ati facut din timp publica noua data / ora a startului pentru inregistrarea online.

2. Degeaba se sustine in mediul public ca nu este primul venit-primul servit, deoarece IMM-urile au nevoie de finantare rapid, si nu este indiferent cu ce numar de inregistrare ajungi la banci, ca vei fi procesat intr-o luna, sau peste 3 luni. Chiar daca inregistrarea online nu va fi inchisa, miza ordinii este reala.

Consider ca daca nu amanati in scurt timp inregistrarea online, atunci exista riscul ca opinia publica sa se intoarca si mai mult impotriva dvs. si chiar nu meritati.

Reamintim că vineri dimineața site-ul de înscriere în programul IMM Invest România a picat la scurt timp după deschidrea sesiunii de înscrieri.

Parallax

Vizualizari
6922
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri