Dare to Speak

Organizator
Sindicatul Studenților din Cibernetică - ASE București
Pret
GRATUIT
Perioada
07-Mai-2019, 14:00
Locul desfasurarii
Education Point, Piața Romană
Bucuresti
Body

Dare to Speak este un proiect marca SiSC ce își propune să ajute studenții să își depășească teama de a vorbi în public și să își dezvolte abilități precum comunicarea, lucrul în echipă și susținerea unui punct de vedere prin conceptul de dezbatere. De asemenea, participanții vor învăța cum să livreze un discurs cât mai atractiv prin intermediul umorului și al limbajului corpului.

Proiectul, aflat la a IV-a ediție, se va desfășura în perioada 7-16 mai.

  • Vei asista la speech-uri de succes și vei fi instruit de persoane cu multă experiență în domeniul public speaking-ului.

  • Vei avea ocazia de a depăși frica de a vorbi în public, prin susținerea unui discurs în fața participanților, cu ajutorul sfaturilor venite chiar din partea speaker-ilor profesioniști.

  • Vei avea posibilitatea de a relaționa și de a face schimb de experiențe cu oameni care au cel puțin un lucru în comun cu tine: dorința de a vorbi în public fără probleme.

Dare to Speak îți dă ocazia să scapi de bâlbâieli și să îți îmbunătățești discursul. Astfel vei reuși să captezi atenția publicului și să îl impresionezi.

Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție sau puteți găsi informații pe site-ul Dare to Speak și pe pagina de Facebook.

Conţinut

- Ultimele știri -