Curs de vânzări online: Piața țintă & Prospectarea

Organizator
Google Partners Academy
Pret
GRATUIT
Perioada
21-Feb-2018, 17:00
Locul desfasurarii
Online
Webinar
Body

”Piața țintă și prospectarea” - va ajuta companiile să își îmbunătățească eficiența prospectării – adică să aibă mai mulți posibili cumpărători, de calitate mai bună, calitatea măsurându-se prin procentul de conversie în întâlniri și apoi în vânzări.

În primul webinar, oamenii de vanzări sau proprietarii agențiilor de marketing digital vor afla metode practice legate de găsirea de noi posibili cumpărători care să aibă o probabilitate cât mai mare de a se transforma în clienți.

Mai întâi vom discuta despre modul în care fiecare va putea să își definească piața țintă, în functie de specificul businessului sau în funcție de alti parametri universal valabili (câte firme să conțină piața țintă, cât de ușor se poate ajunge la persoana de decizie, etc.)

În partea a doua, vom discuta despre tehnici concrete de prospectare începând cu clasificarea prospecților pe clase A, B, C și continuând cu cele mai eficiente surse de prospecți dar și cu metodele de prospectare “la rece”, precum Linkedin, explică Ionuț Cociaș, trainerul primei sesiuni.

Despre trainer

  • Ionuț Cociaș este Organizational Development Strategist în echipa Zitec, furnizor major de solutii, servicii și produse tehnologice personalizate si marketing digital din România. 

  • Ionuț coordonează Atelierul Digital cu o echipă de 20 de ambasadori în București, Brașov, Iași și Constanța, în cadrul parteneriatului Zitec - Google de digitalizare a României, menit să ofere consultanță practică în online companiilor mici și mijlocii.

  •  În domeniul vânzărilor și al trainingului, Ionuț are o experiență de peste 10 ani, atât ca antreprenor, cât si in cadrul Zitec și începând din 2018 este coach certificat.

Urmărește cursul online direct pe Startupcafe.ro

 

Conţinut

- Ultimele știri -