Cursuri de vânzări online: Cum obții întâlnirea cu clientul

Organizator
Google Partners Academy
Pret
GRATUIT
Perioada
22-Feb-2018, 16:00
Locul desfasurarii
Online
Webinar
Body

Antreprenorii interesați să-și perfecționeze tehnicile de vânzare online se pot înscrie gratuit la o nouă serie de cinci cursuri online, sub formă de webinarii susținute de specialiști din agențiile partenere Google. Cursurile durează o oră iar fiecare sesiune are alocate 20 de minute pentru întrebări și răspunsuri.

În modulul 2 al cursului de vânzări online tema principală este obținerea eficientă a întâlnirii de vânzare, cu câteva subiecte exemplificate prin abordări practice, ce pot fi folosite imediat.

Primul subiect va fi preabordarea prin e-mail, Linkedin sau prin alte mijloace, urmată de un exemplu de script telefonic pentru cei care își doresc o variantă eficientă a acestuia.

Totodată, strict legată de scriptul telefonic este procedura de rezolvare a obiecțiilor telefonice ce pot aparea în urma solicitării unei întâlniri.

Ultimul subiect este amuzant dar, în acelasi timp, serios și anume cum ajungi să discuți cu cine trebuie ceea ce, uneori, presupune ca unul din interlocutori să fie de acord să îți facă legatura telefonică și să nu îți închidă sau să te redirecționeze.

Despre trainer

  • Ionuț Cociaș este Organizational Development Strategist în echipa Zitec, furnizor major de solutii, servicii și produse tehnologice personalizate si marketing digital din România. 

  • Ionuț coordonează Atelierul Digital cu o echipă de 20 de ambasadori în București, Brașov, Iași și Constanța, în cadrul parteneriatului Zitec - Google de digitalizare a României, menit să ofere consultanță practică în online companiilor mici și mijlocii.

  •  În domeniul vânzărilor și al trainingului, Ionuț are o experiență de peste 10 ani, atât ca antreprenor, cât si in cadrul Zitec și începând din 2018 este coach certificat.

Urmărește cursul online direct pe Startupcafe.ro

 

 

Webinarii Google: 5 sesiuni de cursuri pentru vânzări online

Urmărește și înregistrările (pachet complet)!

Conţinut

- Ultimele știri -