BT Club: Afacerea ta în online. Promovare și performanță

Organizator
BT Club, Google Atelierul Digital
Pret
Gratuit
Perioada
03-Apr-2018, 17:00
Locul desfasurarii
Hotel Ramada Parc, sala Terra, Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1
Bucuresti
Body

Știai că mediul online influențează semnificativ decizia consumatorului atunci când achiziționează un produs sau un serviciu? Cât de vizibilă este afacerea ta în mediul online? Care sunt instrumentele prin care te poți promova și de unde începi?
 
BT Club și Google Atelierul Digital te invită la un seminar gratuit în cadrul căruia vei învață cum să folosești eficient instrumentele de promovare online pentru a atrage mai mulți clienți pentru afacerea ta. Vom povesti despre promovarea în motoarele de căutare, social media și despre cum analizezi și măsori corect performanța campaniilor tale. De asemenea, de-a lungul workshop-ului vom exemplifica importanța prezenței online prin studii de caz, de unde vei învață care sunt strategiile cele mai eficiente și resursele pe care le poți folosi pentru a-ți dezvolta afacerea.
 
Iată principalele subiecte pe care le vom aborda:

  • Care sunt obiceiurile de achiziție ale consumatorului din România
  • Primii pași către o prezență online (website, Google my Business)
  • Principalele modalități de promovare online (Google AdWords, Social Media)
  • Cum măsurăm rezultatele eforturilor noastre în mediul online (Google Analytics)

Despre speaker
 

Mădălina Stănescu este Digital Consultant și Antreprenor Ecommerce. Cu o experiență de peste 10 ani în marketing, Mădălina a lucrat în ultimii 4 ani pentru Google România, coordonând proiecte pentru dezvoltarea afacerilor mici și medii cu ajutorul instrumentelor digitale. Înainte, aceasta lucrat pentru IBM și a coordonat departamentul de marketing al grupului PC Garage.
 
Primii pași în antreprenoriat au fost făcuți în urmă cu 6 ani, când Mădălina a fondat magazinul online 3Pitici, care se numără astăzi printre principalii jucători online din segmentul Jucării & Articole Copii.
 
Mădălina este trainer certificat Google, susținând periodic workshop-uri dedicate antreprenorilor în ceea ce privește promovarea în mediul digital.  Pasiunea pentru digital marketing și experiența în ecommerce au stat la baza deciziei de a dezvolta propria agenție de consultanță în domeniul online, specializată în performance marketing.
 

Conţinut

- Ultimele știri -