BT Club. eCommerce: întrebări la care să afli răspunsul înainte de a deschide un magazin online

Organizator
BT Club
Pret
Gratuit
Perioada
15-Feb-2018, 17:00
Locul desfasurarii
Hotel Timișoara, sala Viena 2, Strada Mărășești, nr. 1-3, Timișoara
Timis
Body

Provocările și dilemele unui start-up în eCommerce nu sunt puține. Dropshipping sau stoc propriu? Livrăm în afara țării? Cum alegem cea mai bună soluție de eCommerce? Cum gestionăm comenzile?  

BT Club te invită la un workshop în care împreună cu Sergiu Babasan, cofondator Blugento, vei afla răspunsul la întrebările pe care trebuie să ți le pui înainte de a lansa un magazin online.  
 
La finalul acestui workshop vei ști la ce să te aștepți, ce să ceri și cum să te pregătești pentru realizarea unui magazin online. În cele 3 ore de workshop vom dezbate 6 teme principale, iar fiecare modul va dura 20-25 de minute, cu o sesiune de întrebări de 5-10 minute. 

  • ce înseamnă eCommerce în România? Piață, oportunități, legislație
  • alegerea modelului de business: stoc propriu, stoc la furnizor sau dropshipping? E-fullfillment sau gestiune proprie? Cum ne diferențiem față de competiție?
  • cum îți alegi soluția de eCommerce potrivită? Platformă eCommerce vs. magazin online realizat de la 0
  • ce trebuie să știi înainte de realizarea magazinului-Bune practici pentru magazinul tău online  
  • cum alegem furnizorii de servicii? Curierat. Plăți online. Marketing. SEO  
  • am lansat magazinul, care sunt următorii pași? Soluții și canale de marketing pentru magazinul online

Sergiu Babasan este business developer și cofondator Blugento, o soluție eCommerce ultra-performantă, construită pe platforma solidă Magento, disponibilă într-un format SaaS. Cu Blugento, clienții beneficiază de toate funcțiile necesare pentru un magazin online de succes, dar fără grijă pentru infrastructura tehnică și problemele asociate întreținerii unui magazin online.

Sergiu activează de peste 10 ani în domeniile IT și vânzări și a condus mai multe proiecte software înainte de a se implică în Blugento România.

Conţinut

- Ultimele știri -