Denisa Crăciun

Platforma de NFT-uri OpenSea disponibilizează 20% din angajați

Thumbnail

Platforma online OpenSea, pe care artiștii și colecționarii vând și cumpără bunuri digitale NFT, a anunțat că va disponibiliza aproape 20% din angajații săi.

„Realitatea este că am intrat într-o combinație fără precedent de iarnă crypto și  instabilitate la nivel macroeconomic și trebuie să pregătim compania pentru o posibilă recesiune”, a spus CEO-ul OpenSea, Devin Finzer, într-un mesaj trimis angajaților și postat ulterior pe Twitter.

Thumbnail

OpenSea, unul dintre cele mai mari marketplace-uri NFT din lume, a înregistrat o creștere explozivă a vânzărilor în 2021, conform Reuters.

Totuși, afacerile cu NFT, care anul trecut au fost la modă, au scăzut în ultimele luni, odată cu scăderea prețurilor criptomonedelor și cu faptul că investitorii au devenit mai precauți.

CEO-ul OpenSea spune că angajații afectați de decizia companiei vor primi asigurare de sănătate până în 2023 și o indemnizație acordată la încetarea contractului de muncă.

Devin Finzer, directorul general al companiei, nu a precizat și câți angajați vor fi disponibilizați, însă a menționat pentru TechCrunch că business-ul va rămâne cu 230 de angajați.

Platforma online OpenSea anunța la începutul lui 2022 că a ajuns să valoreze 13,3 miliarde de dolari, în numai 4 ani de existență, după ce a obținut o finanțare de 300 de milioane de dolari într-o rundă de investiții condusă de fondurile de capital de risc Paradigm și Coatue.

Startup-ul OpenSea a fost fondat în decembrie 2017, la New York, de  Alex Atallah și Devin Finzer.

Parallax

Vizualizari
205
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri