Denisa Crăciun

Elon Musk le-ar cere angajaților Twitter să lucreze ore suplimentare sau să plece din companie

Thumbnail

După ce a concediat o parte din echipa Twitter, Elon Musk ar fi trimis miercuri un e-mail către angajații rămași în companie prin care le-ar cere să lucreze ore suplimentare sau să plece, potrivit CNBC.

Miliardarul Elon Musk a preluat oficial Twitter la sfârșitul lunii octombrie și a devenit directorul general (CEO) al companiei.

După ce a preluat controlul rețelei sociale, șeful Tesla a făcut o serie de concedieri: a început mai întâi cu directorii din companie, apoi a disponibilizat aproape 50% din angajați.

Acum, el le-ar fi dat un ultimatum angajaților rămași printr-un e-mail, conform CNBC: fie lucrează peste program, fie vor trebui să plece din companie dacă nu sunt de acord cu cerințele sale.

Pentru a construi un Twitter 2.0 revoluționar și pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai competitivă, angajații ar trebui să depună un efort mai mare, ar fi spus Elon Musk în scrisoarea către personalul Twitter.

„Acest lucru va însemna să lucrăm “ore lungi” la intensitate mare”, le-ar fi transmis Elon Musk angajaților Twitter, arată sursa citată. 

Cei care nu vor ține cont de noile reguli vor primi „trei luni de indemnizație”, a mai spus Musk.

Miliaradrul Elon Musk, şeful Tesla şi SpaceX, a preluat controlul Twitter după ce a încheiat achiziţia reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari.

Cel mai bogat om din lume i-ar fi concediat imediat pe CEO-ul Parag Agrawal şi alţi doi executivi - directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde.

Apoi el a concediat printr-un e-mail aproape jumătate din cei 7.500 de angajați ai Twitter.

O altă măsură pe care a luat-o Elon Musk a fost lansarea unui abonament de 8 dolari pe lună pentru utilizatorii care vor să-și verifice autenticitatea contului de Twitter și să fie mai puțin expuși la publicitate.

Parallax

Vizualizari
788
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri