Denisa Crăciun

Actualizare la Twitter: 8 dolari pe lună pentru „bifa albastră” de cont verificat

Bifa albastra la twitter

Twitter și-a actualizat sâmbătă aplicația în anumite țări, în magazinul App Store al Apple, pentru a introduce abonamentul de 8 dolari pe lună pentru semnele de verificare albastre, conform Reuters.

Elon Musk, noul proprietar al Twitter, a anunțat la începutul lunii noiembrie, printr-un tweet, că va lansa un abonament de 8 dolari pe lună pentru utilizatorii care vor să-și verifice autenticitatea contului și să fie mai puțin expuși la publicitate.

Deși sâmbătă Twitter și-a actualizat aplicația în App Store, în anumite țări, se pare că acum compania va amâna lansarea noului său serviciu de verificare a conturilor până după alegerile intermediare de marți, din SUA, conform New York Times.

„Bifa albastră” pentru care și userii „obișnuiți” ar urma să plătească o taxă de 8 dolari pe lună este în mod normal folosită de persoane publice, celebrități, politicieni sau companii pentru a demonstra că sunt conturi și persoane reale, verificate de Twitter.

Până acum, verificarea de către Twitter a acestor conturi era gratuită. 

Este practic prima schimbare la nivel de aplicație pe care o face miliardarul Elon Musk după ce a preluat Twitter pentru suma de 44 miliarde de dolari.

Anumiți utilizatori de iOS ai aplicației au primit, sâmbătă, o notificare când Twitter Blue a început să se actualizeze, potrivit TechCrunch.

Acum, actualizarea la Twitter Blue a rămas la vechiul preț de 4,99 dolari, însă va fi făcută cel mai probabil după alegerile intermediare din SUA. 

„Noul Blue nu este încă disponibil – sprintul către lansarea noastră continuă, dar unii oameni ne pot vedea făcând actualizări pentru că testăm și facem schimbări în timp real”, a spus Esther Crawford, director executiv de produse la Twitter.

Actualizarea ar fi utilă și pentru reducerea reclamelor pe care utilizatorii neplătitori de abonament le văd, introducerea unor reclame „de două ori mai relevante” și posibilitatea de a posta videoclipuri mai lungi pe Twitter, conform sursei citate.

Noul serviciu de verificare a conturilor va fi mai întâi disponibil în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă și Marea Britanie.

Parallax

Vizualizari
165
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri