Ovidiu Popica

Tutorial Google:  "Cum arata si ce fac clientii tai pe mobile”, miercuri, 28 septembrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro redeschid miercuri, 28 septembrie ora 16.00, seria de tutoriale despre marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Saptamanal, pana in luna noiembrie, un moderator StartupCafe.ro impreuna cu specialisti de la Google iti prezenta intr-un duplex LIVE Bucuresti-Dublin informatii, instrumente utile si strategii de promovare si vor raspunde la intrebari pe care le vei putea pune inainte dar si in timpul transmisiunii, pe pagina dedicata de pe StartupCafe, folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

Ne poti adresa, asadar, intrebari pe subiectele din tutorialul video:
  • Statistici esentiale privind internetul si folosirea smartphone-ului in Romania
  • Trenduri privind folosirea diferitelor dispozitive in Romania
  • Profilul utilizatorului de smartphone in Romania
  • Evolutia mobilului pe diferite industrii in Romania


La urmatoarele sesiuni in direct, incepand din octombrie, vom discuta despre micro-momentele esentiale pentru conversii mai eficiente pe mobil, cum folosesti la maxim potentialul dispozitivelor mobile in dezvoltarea afacerilor tale, cele mai utile instrumente pentru optimizari pe mobile.  

Te astept, miercuri, 28 septembrie 2016, ora 16.00, la prima transmisiune live impreuna cu Vlad Popa, Google Account Strategist, la tutorialul "Cum arata si ce fac clientii tai pe mobile”.

Ovidiu, StartupCafe.ro
Parallax

Vizualizari
46
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Comportamentul consumatorului Salutare! Nu am inceput inca sa imi creez campanii foarte serioase via AdWords, insa am in plan pentru urmatoarele 3 luni sa fac treaba asta. Am o mare dilema vis-a-vis de comportamentul consumatorului atunci cand se afla in fata unei cautari Google. Studiind persoanele din jurul meu, indiferent de varsta, nivel educational sau buget, dar si tinand cont de o banuiala venita din experienta de sales man B2B, am senzatia ca toata lumea cauta tinand cont exclusiv de doua criterii: pret si proximitate. Ce spun datele voastre, daca exista? M-ar interesa datele pe publicul roman.
poza de profil
Ce sfaturi aveti pentru un magazin online cu pantofi? Buna ziua,Am deschis de curand un magazin online cu pantofi (branduri romanesti). Am instalat Google Analytics si observ ca mare parte din trafic intra de pe telefon si tableta. Ce pot face sa valorific mai bine acest trafic?Multumesc.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri