Ovidiu Popica

Tutorial Google: ”Cum obtii rezultate cu campaniile de remarketing, in Google Adwords”

Imagine principala
VIDEO Tutorial Google: ”Cum obtii rezultate cu campaniile de remarketing, in Google Adwords”
Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis vineri, 13 noiembrie 2015, ora 12.00, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Al saselea tutorial, "Cum obtii rezultate cu campaniile de remarketing, in Google Adwords", arata - in special detinatorilor de magazine online -  cum pot optimiza rentabilitatea investitiei in campaniile de promovare online, completandu-le cu initiative de remarketing. 

Tutorialul a fost prezentat de Aurora Vintilescu, Google Associate Account Strategist.

Transmisiunea s-a incheiat. Urmareste inregistrarea care contine si o demonstratie live de implementare a solutiei de remarketing in interfata AdWords.Subiecte din tutorialul video:

  • Cum funcționează remarketingul
  • De ce să folosim remarketing
  • Cum readuci utilizatorii care parasesc site-ul fără a “converti”
  • Cum ajungi din nou la utilizatorii care abandoneaza cosul de cumparaturi inainte de a plasa o comanda
  • Tipuri de remarketing
  • Implementare în interfaţa AdWords - live demo
Parallax

Vizualizari
128
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Strategie Remarketing Care este cea mai buna metoda de a utiliza campaniile pentru remarketing din punctul de vedere al strategiei? Este mai bine sa se liciteze la pret mai mic pentru aceleasi cuvinte cheie folosite in reteaua de research (se exclude display) sau sa se liciteze pentru cuvinte "mai broad" pentru a acoperi mai multe cautari ale vizitatorului care a mai fost pe site-ul meu? Multumesc
poza de profil
Raspuns pentru Daniela Multumim pentru intrebare, Daniela! Pentru raspuns, urmareste inregistrarea tutorialului, incepand cu min. 00:42:03. Sper ca precizarile Aurorei sa fie utile pentru cazul tau.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri