Claudiu Zamfir

Noi credite pentru firmele mici si mijlocii la BT Leasing

Imagine principala
Noi credite pentru firmele mici si mijlocii la BT Leasing
​Compania de leasing BT Leasing, parte din grupul Banca Transilvania, a obţinut o finanţare de 20 de milioane euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie si Dezvoltare (BERD), pentru acordarea de credite întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), a anuntat marti compania.

Fondurile sunt destinate în special finanţării IMM-urilor din afara marilor oraşe, potrivit directorului BERD pentru România şi Bulgaria, Matteo Patrone, citat de News.ro.

"Aceste fonduri noi, alocate prin intermediul partenerului nostru tradiţional, BT Leasing, sunt destinate întreprinderilor mici din întreaga ţară, unde este nevoie de finanţare, în special în afara Bucureştiului şi a oraşelor mari" -  a declarat Matteo Patrone.

În primele patru luni ale acestui an, BT Leasing a finanţat bunuri în valoare de 41 milioane euro, cu 27% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit directorului general al companiei, Ionuţ Morar.

BERD şi BT Leasing au încheiat până acum patru acorduri de finanţare, valoarea creditelor date până în prezent fiind de 45 milioane de euro.
Parallax

Vizualizari
264
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri